Gaming

Minden infó, amit tudnod kell a Battlefield 5-ről!


A Battlefield ismét visszatér a 2. világháborúhoz. Összeszedtünk minden fontos infót a játékkal kapcsolatban.

Az EA tegnap este végre bemutatta a Battlefield régóta várt 5. részét, amiben a fejlesztők ismét visszatértek a 2. világháborúhoz, ám ezúttal egy kicsit másképp. Már az is feltűnő, hogy egy női főszereplőt választottak, aki ráadásul kézprotézissel rendelkezik, szóval némileg elrugaszkodott a DICE a valóságtól. Végre ismét visszaköszön a co-op a szériában, emellett rengeteg újdonságot kapunk, az igazi ütőkártyáit pedig még ki sem játszotta az EA a pletykák szerint…

Mikor fog megjelenni a BF5?

Első körben az Origin access előfizetők fogják megkapni a játékot október 11-én. Ha nem vagy előfizető, akkor október 16-án vásárolhatod meg a Deluxe Editiont, a sima verzióra pedig október 19-éig kell várni.

Adtak valami ajándékot is?

Igen, méghozzá két ingyen DLC-vel lepték meg a fanokat. A Battlefield 4 Final Stand és a Battlefield 1 In the Name of the Tsar DLC-t most bárki bezsebelheti az Originen.

Mikor lesz az open béta és hogyan tudom kipróbálni?

Az open beta kipróbálási lehetőségre ezúttal is lehetőségünk lesz, viszont pontos időpontot nem mondtak még. Valószínűleg a júniusi EA Play után többet fogunk majd tudni.

Milyen újdonságok érkeznek?

  • Megtervezhetjük és újraépíthetjük majd az erődítményeket
  • A 64 fős Grand Operation mode akár 3-4 különféle játékmódot is tartalmazhat majd
  • A Combined Arms során 4 fős co-op élményekben lehet részünk
  • A squadból bárki felsegítheti majd a másikat, még akkor is, ha nem medic a kasztja
  • A nagyobb kaliberű, helyhez kötött fegyvereket mostantól járművek segítségével tudjuk vontatni – Igen, menet közben is tudunk majd lőni velük

Mi lesz a Prémium Pass-okkal? Mikor lehet majd megvenni őket?

Egyáltalán nem lesznek a játékban. Az összes érkező pálya és játékmód mind ingyenesek lesznek.

Mi a helyzet a loot boxokkal?

Azok sem lesznek. Az EA világosan elmondta, hogy nem fognak szerepelni a játékban. Különféle kozmetikai tárgyak (legfőképp skinek) fognak érkezni, ezeket majd  a játékban használt fizetőeszközzel, vagy pedig valódi pénzért is megvásárolhatjuk.

Milyen kasztok lesznek?

Assault, Support, Medic, Scout, de a DICE még nem árult el minden részletet, szóval még várhatóak további kasztok.

Milyen játékmódok lesznek benne?

Conquest, Frontlines, Domination, Team Deathmatch, és a  Breakthrough (ezt korábban sector-clearingként láthattuk a BF1-ben). Az epizód jellegű War Stories ismét meg fog jelenni, első kalandunk pedig Norvégiába fog vezetni.

Az új Combined Arms mód pedig nem más, mint a 4 személyes co-op. A feladatok pedig véletlenszerűen generáltak lesznek számos végső céllal. Valami olyasmire kell számítanunk, mint annak idején a Left 4 Deadben, négyen a világ ellen.

Grand Operations pedig a Battlefield 1-ből ismert Operation módot takarja. Itt a csapatok több pályán és játékmódban mérkőznek meg egymással 3-4 “napon” át.  Itt minden egyes “nap” (=meccs) befolyásolja a következő napi ütközetet. Ez felel meg a PUBG-féle battle royale módnak, ahol a repülőgépből kiugorva kell majd bizonyos küldetéseket végrehajtani, pl. megvédeni-elpusztítani fegyverállomásokat. Itt majd a spawn sem lesz végtelen számú, a negyedik napon pedig már a hirtelen halállal is számolnunk kell, azaz aki meghalt, annak bizony nincs respawn.

További képek a játékról:

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva