League of Legends

Tovább buffolják az AP Jungler karaktereket a 8.11-ben!

Cloud - Igrici Áron - 6 éve Címkék: AP, jungle,

Reform készülődik a fák között, idővel csak visszatérnek az AP karakterek...

Azért is érdekes ez az új bejelentés, mert a 8.10-ben már kaptak egy kis törődést az AP Jungler karakterek a Runic Echoes módosításával. De ahogy a legújabb PBE frissítés mutatja, a Riot nem volt elégedett a korábbi buffal, további erősítést adtak a tárgynak.

A fő célja a 8.10-es tárgymódosításnak az volt, hogy több teret adjanak a manaigényes Jungler hősöknek, ugyanis a kimaxolt Runic Echoes-t manaregenerációval és töltési idő csökkentéssel látták el. Összességében a változtatás meghozta a gyümölcsét, Elise, Evelynn és Fiddlesticks például a statisztikák alapján hirtelen több játékidőt kaptak, mint eddig az évben.

Ám az, hogy valami működik, még nem jelenti azt, hogy jó is. Jelenleg egy Graves, vagy akár Kha’Zix, esetleg Kayn sokkal többet tud adni a csapatnak, mint egy kóricáló Elise, vagy Evelynn, az erős AD még mindig hasznosabbnak bizonyul, mint bármelyik másik AP lehetőség. Mivel a Riot Games egyik fő célja, hogy a játék egyensúlyban legyen (igen, mi magunk sem hisszük el, hogy ezt leírtuk), a következő ciklusban további segítséget adnak az AP-t használóknak. Ráadásul most még a buff típusával sem szórakoztak, jól megpakolták őket sebzéssel!

Forrás: surrenderat20.net

A Runic Echoes AP sebzését 20-szal megemelték, így most az élő szerverhez képest már nem 60, hanem 80 AP-t fog adni használójának. Ugyan ezzel valamennyit változik a recept, az ára a tárgynak nem fog változni, így a buff nem fogja azt eredményezni, hogy később jutunk majd a tárgyhoz. Ugyan annyit fizetünk egy erősebb tárgyért, a hülyének is megéri.

Visszatérve Graves és Kha’Zix helyzetéhez, ettől ők még nem lesznek kevésbé erős karakterek, ám legalább több esélyt fognak kapni az AP ellenlábasok. Sőt, az ilyen jellegű buffot még az Ivern-szerű karakterek is meg fogják érezni, akiknek ugyan effektíven nem a sebzés a szerepük, de AP-t használnak a képességeik.

A buff valószínűleg a jövőhéten esedékes 8.11-es frissítéssel fog érkezni!

 

Forrás: dotesports

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva