Gaming

Akciófigyelő: Hackerek előre! Ingyenes Steames játékdömping hétvégére!


Ezúttal 3 steames játékot szerezhetünk be teljesen ingyen! Ne hagyjátok ki!

Ha hétvége, akkor akciófigyelő! Ezúttal ismét kaptunk pár ingyen játékot, amivel a Steam fiókunk értékét növelhetjük. Ráadásul ez alkalommal elég erős a kínálat, szóval érdemes kipróbálni is az e heti játékokat, de nézzük csak pontosan, hogy mit is kaptunk!

Hacknet – Deluxe (Steames)

A Hacknetben átélhetjük a hackelés izgalmait mindenféle programozói tudás nélkül. A játék leginkább a logikánkra épít, emellett jól jön, ha ismerünk pár parancsot. Aki szereti a fejtörőket és vágyik némi kihívásra, az biztosan nem fog csalódni.

A PCGuru a következőt írta a játékról:

“Az egyszemélyes csapat PC-re írt programja egy hiteles reprezentációja a számítógépes rendszerek feltörésének, így valós parancsokat és módszereket használva kell előrébb jutnunk — persze nem teljes szimulációt kapunk, de nem is szimpla gombnyomogatásra kell számítani, ahogy azt más játékokban láthatjuk, ha feltörésre kerül sor.”

A játék ingyen beszerezhető és később is ott marad a raktáratokban.

A Humble Bundle oldalán tudjátok ingyen megszerezni

Ehhez egy accountra van szükség, itt találjátok a részletes leírását, ha esetleg elakadnátok az aktiválásban!

 

Guns of Icarus Alliance (Steames)

A Guns of Icarus Alliance egy független fejlesztésű (indie) csapatalapú multiplayer FPS/TPS léghajós harci játék, egy Steampunk-beütésű poszt-apokaliptikus világban.  A játéknak co-op és multiplayer részei vannak, szóval a haverokkal bátran lehet csapatni a későbbiekben. Természetesen a későbbiekben is megmarad a könyvtárunkban ez is!

A gépigény.hu az alábbiakat írta a játékról:

A játék amúgy nagyon hangulatos, teljes mértékben eltalálták a steampunk hangulatot. A textúrák nem kifejezetten szépek és az animációkban sem bővelkedik a játék, de a csata hevében nem kifejezetten ezzel fogunk foglalkozni. A pályák kellően változatosak, harcolunk sivatagban, északi fjordok fellett, manőverezhetünk szűk kanyonokban illetve egy romos, kihalt város maradványai közt.

A játékot a Steam oldaláról tudjátok beszerezni (ideiglenesen ingyenes)

Raiders of the Broken Planet + DLC-k! (Steames)

A Raiders of the Broken Planet egy rendkívül pörgős TPS játék, aminek a singleplayer kampány mellett ott a 4v1 multiplayer és a co-op lehetőség is. Maga a játék alapvetően ingyenes, viszont a DLC-kért 10 eurót kell leszurkolni darabonként. Összesen 3 DLC érkezett hozzá ezidáig, ezeket pedig most mind ingyen bezsebelhetitek ideiglenesen!

A játékot csak simán adjátok a Steam könyvtáratokhoz a DLC-kkel együtt.

Itt tudjátok a könyvtárhoz adni (A DLC-ket se felejtsétek el!)

Jó játékot kívánunk mindenkinek! 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva