League of Legends

A Riot visszakozik, nem jön új Ryze és Azir rework!

Cloud - Igrici Áron - 6 éve Címkék: Azir, ryze,

Pedig milyen jól jött volna már az a Ryze rework, lassan egy éve volt az utolsó...

A PBE folyamatosan pörög, új tárgyak, rúnák, karakterek, egyensúly változtatások jönnek-mennek, s nagyon úgy néz ki, hogy a jövőben ez a lendület nem fog alábbhagyni, már azért sem mert elérkeztünk a nyolcadik szezon közepére, ahol nincs megfeszített kompetitív időszak, így a fejlesztőknek is nagyobb tere van a játékot állítgatni, módosítani.

A temérdek PBE tartalom közül, ami az elmúlt néhány hónapban megjelent a tesztszerveren csak kettő maradt folyamatosan próbastádiumban. Ez a két elem nem más mint Ryze, valamint Azir kisebb reworkje. S most, hetekkel a megjelenésük után, nagyon úgy tűnik, hogy a módosítások már soha sem fogják elérni az élő szervereket.

A hivatalos League of Legends fórumon éppen Andrei “Meddler” van Roon válaszolt felhasználói kommentekre, amikor az egyikben elmondta, a Riot most egy időre biztosan szünetelteti ezt a két projektet. A mini reworkök hol megjelentek, hol eltűntek a PBE-ről, ám ez összességében nem igazán mozgatta meg a közösség fantáziáját, elvégre egy teszt folyamat során simán megtörténhetnek a kisebb eltűnések, ugyanis ilyenkor házon belül valószínűleg állítgatnak valamit a fejlesztők, majd ha elkészültek, úgyis visszatolják a tesztszerverre a módosított anyagot. Ezúttal viszont nem ez a helyzet, legutóbb azért kerültek le a módosítások a PBE-ről, mert beszüntették egy időre őket.

Forrás: Riot Games

A fejlesztők nemes egyszerűséggel nem bíztak a saját munkájukban, nem érezték, hogy szignifikáns változást hoznának a változások, sőt, attól is tartottak, hogy a megjelenés után további egyensúlyt érintő munkálatokra lenne szükség, ami meglehetősen frusztráló lett volna mind nekik, mind pedig a közösségnek.

Mondhatjuk tehát, hogy döcögős volt az útja Azir és Ryze rewörkjének, így inkább nem adtak zöld utat a módosításoknak. Az viszont még egy hatalmas kérdőjel, hogy a felszabadult időt és energiát milyen további munkálatokra fogja fordítani a fejlesztőcsapat, erről ugyanis nem árult el semmit Riot Meddler.

Ha adnunk kéne egy tippet nekik, akkor mi azt ajánljuk, hogy a legfrissebb dzsungel változtatásokkal kezdjenek valamit, mert a játék jelenlegi helyzete minden csak nem megnyugtató ilyen téren!

 

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva