PUBG

+1 dolog, amit sikerült elrontani: Vigyázzatok a fehér kerítésekkel!


A fehér kerítések az utóbbi napokban sokkal veszélyesebbé váltak!

A legutóbbi szerver backend update óta érdekes jelenséget figyeltek meg a játékosok. Ha megint azt hitted, hogy a PUBG fejlesztői nem tudnak újat mutatni, akkor ismét nagyot tévedtél! Az egyik hazai fórumon a következő tanulságos történetet írta le Pel:

Erről jutott eszembe ami tegnap történt, Gatkánál várjuk a kör szűkülését, jön egy ellenséges team autóval, majd ahogy odaértek és áttörték a fa kerítést engem meg az egyik társamat akik ott voltunk tőlük pár méterre kivágott ugyanazzal a hibával a játék: “Egy Windows összetevőnek szüksége van a .NET keretrendszer 2.0 vagy 3.5-ös változatára… ” :DDD És felajánlotta a telepítés vagy mellőzés lehetőségét. A másik két csapattárs aki Gatka másik végében volt őket nem vágta ki csak minket. Nem tudjuk mi volt ez, érdekes hibákat tud produkálni a játék. Aztán hogy ez a .NET keretrendszer hibaüzenetet miért dobta fel isten tudja, mikor alapból fent van a 4.5 vagy akármennyi a Windows 10 által ami elvileg visszafelé kompatibilis tudtommal, szal nem is értem, fura volt… Persze mire visszaértünk mindketten knockosak voltunk, a többiek mentettek meg minket.

Mint kiderült több játékos is járt hasonlóképpen, aki kitörte a kerítést, annak rendre összeomlott a játék, így sajnos az eset nem egyedi.

Mostantól tehát érdemes elkerülni a fehér kerítéseket!

A legrosszabb az egészben az, hogy még akkor is kifagy a játék, ha nem mi törjük ki a kerítéseket, elég csak épp arra járni, mire visszaérünk pedig könnyen lehet, hogy egy nevető harmadik pedig mindkét csapatot wipe-olja könnyűszerrel. A devek egyelőre nem közöltek semmit ezzel kapcsolatban, várjuk a javítást.

Addig is pedig a jó öreg RUN mémmel búcsúzunk (már várjuk a fehér kerítéses verziót).

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva