PUBG

Szánalmas: Brendan Greene egyre mélyebbre ássa magát


A játék atyjának ismét sikerült alkotnia. Nem érti senki, hogy mi történt vele az utóbbi időben.

A korábbi interjújában Brendan Greene sokaknál eléggé kihúzta a gyufát, ugyanis azt a választ adta, hogy aki meghal egy red zone miatt, az nem valami jó játékos. Mivel a red zone teljesen random, ezért gyakorlatilag 100%-ban a szerencsén múlik, hogy valaki meghal-e benne, ennek semmi köze a skillhez. Nem hiába van kivéve a red zone a kompetitív meccsekből sem.

Ezúttal újra felröppent a téma redditen, amiben egy házban lévő játékos meghalt a red zone-tól. Mindenki számára nyilvánvaló, hogy ennek nem így kellene lennie és valószínűleg egy bugról van szó. A poszt címe pedig ironikusan az volt, hogy: “Sajnálom Brendan, Gondolom nem vagyok elég jó játékos”.

Sorry, Brendan. Guess I’m not a very good player. from PUBATTLEGROUNDS

 

Nem is kellett ennél több, Brendan Greene reagált is a twitteren:

“PSA:  Az ablak mellett álldogálni, miközben kint bombáznak? Ez soha nem egy jó ötlet..”

Ezek után nem csoda, hogy érkezett pár komment, mindenféle kommentár nélkül kiválasztottunk egy párat :

“Ez van, ha elveszi az eszedet a pénz”

“Komolyan? Ezt nevezzük fejlesztői hozzáállásnak? Ez a csávó a világon a legunprofesszionálisabb embere, hogy mondhat bárki ilyet?”

“Ő nem fejlesztő, nincs semmilyen tapasztalata ilyen téren, ő csak egy modder, aki hobbiból csinál játékokat. … Biztos vagyok benne, hogy a karrierje lassan a végéhez közeledik e téren. Azzal törődik, hogy mindenen sír a közösség és milyen “toxic”-ak a játékosok, ahelyett, hogy a saját hibáinak a kijavítására fókuszálna”

“Ha már realisztikusak akarunk lenni, akkor az is mindegy lenne, ha a házban állnánk, mert egy bomba felrobbantaná még a környező házakat is… Ennyit erről”

“Biztos vagyok benne, hogy ennek tévképzetei vannak”

“Ő egy nárcisztikus egoista. Az egója és a büszkesége tartja még mindig a red zone-t a játékban.”

Ez lenne a jó irány? Mi nem így gondoljuk.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva