Fortnite

Ammo-szívó csapda, Spectate üzemmód és az alulértékelt füstgránátok visszatérése


A közösség ezen a héten is keményen odatette magát Fortnite-ötletek terén, nehéz volt kiválasztani a 3 legjobbat közülük.

Mostanra már szokásosnak mondható rovatunk minden héten átnyálazza a Fortnite játékosok legjobb ötleteit, kigyűjtve a három legjobbat és leghasznosabbat. A korábbi ötleteket itt találjátok:

Hogy mindezt miért?

Mert az Epic Games maga sem titkolja, hogy a jó Reddit-ötleteket simán beteszik a játékba.

Lássuk az e heti természt, milyen kreatív ötletekkel álltak elő a játékosok:

Csatorna csapda

Az újfajta csapda lényege nem a sebzés, azt majd a double pump úgyis megoldja. Ez a csapda az ellenfél erőforrásait szívja el, vagyis az építőanyagot és az ammót. Ha ugyanis nem tud építeni, sem pedig visszalőni, könnyű ellenfél lesz a végjátékban.

Spectate játékmód a barátoknak

Ha éppen egy barátunkat várjuk Duo-ra vagy Squadra, de még éppen meccsben van, miért nem nézhetjük meg, mit alkot? Kizárólag a barátok számára létezhetne egy Spectate játékmód, amiben nézhetjük amíg várunk rá, vagy bármikor tanulhatunk tőle azzal, ha nézzük.

Visszatérő füstgránátok

Folyamatosan jönnek és mennek az új tárgyak a Fortnite világában, a legtöbb újdonság ugyanis csak időszakos jellegű. A füstgránát sem tudott megmaradni állandó kelléknek, pedig a kompetitív meccsek térnyerése miatt lehet nem ártana visszahozni. Remek stratégiai kellék ami mögé elrejtőzhetünk vagy megtéveszthetjük vele az ellenfelet. Solo-ban biztos nem lenne népszerű, de Squadban, hogyha bejön a Support szerep, nála bőven elférne.

+1 Töltöttségi szint a Jet Packre

De még akkor, mielőtt felvennénk az! Biztos veletek is előfordult már, hogy bár volt nálatok Jet Pack, üzemanyag már csak kevés volt benne. Ha ilyenkor látunk egy új Jet Packet, jó lenne tudni vajon abban mennyi van, mielőtt felkapjuk. Hiszen ha egy üres, eldobott darabot találtunk, vehetjük vissza az előzőt, és közben háromszor lelőttek minket.

A Fornite játékosok korábbi ötleteit itt találjátok:

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva