Counter Strike

Se G2, se EnVy, se LDLC? Új francia sztárcsapat a láthatáron


A francia forgatásból végül egy teljesen új együttes jöhet ki a legjobban, ha ez megvalósul.

A francia scene nyári forgatása alaposan felpörgött, amikor a G2 megszellőztette, hogy beizzítja a shox-tervet. Kiteszik az apEX, NBK és mixwell hármast egy merőben új felállásért.

Shox, kennyS és bodyy mellé a hírek szerint Ex6TenZ és SmithZz érkezik.

A hír hallatán mindenki azt hitte, az EnVy jön majd ki jól az egészből, hiszen Major győztes játékosok szabadulnak fel, várva egy esetleges igazolásra. A legutóbbi pletyka azonban arra enged következtetni, hogy egy nevető harmadik lehet a nagy nyertes.

Nagyon úgy tűnik, hogy az EnVyUs-ból kikerült Happy és RpK is. Helyükre pedig visszatér SIXER és xms, akik eddig az akadémiai csapatban és a kispadon ültek a nagyok árnyékában.

Ha pedig a Happy, RpK duó összeáll az NBK, apEX és mixwell hármassal, egy skill és szerepek alapján is brutális ötöst építhetnek a semmiből:

  • Happy – irányító, AWP-s, lurker
  • NBK – irányító, support
  • RpK – entry
  • apEX – entry
  • mixwell – support, AWP-s

Egy agresszív stílust és lasső játékra egyaránt képes csapat lehet az eredmény, ám az is biztos, hogy sem az LDLC, se az EnVy, se a G2 nem veszi őket zászlajuk alá. De akkor vajon ki?

Legfőbb esélyesként a már régóta emlegetett PSG-re gondolhatunk, de őszintén szólva fogalmunk sincs, mi lesz ezzel az ötössel. Elképzelhető, hogy mindannyian külön utakra lépnek, de ha így öten összeállnak, surranópályán a legjobb francia csapat pozícióra is simán pályázhatnak. Lényegében a semmiből.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva