Counter Strike

China number one! Ez most bunda, bénázás vagy az évszázad meglepetése volt?


Kínai ellenfelétől 16:1-re kapott ki az SK, Stewie élete legrosszabb mapján van túl. Ilyen eredmény nem születik véletlenül, ez biztos!

Az SK vs. VG.flash első mapja 16:1-es kínai sikert hozott a StarSeries i-League 5. szezonjának nyitómeccsén, ami több mint hihetetlen végeredmény.

Természetesen a közösség trolljai és megmondóemberei egyből le is csaptak az esetre, a CS:GO-s fórumonon végtelen módon spammelik az eredményt és véleményüket:

A kommentekből 3 feltételezett forgatókönyvet olvashatunk ki. Vagy bunda, vagy az SK bénázás, vagy Stewie choke, esetleg az évszázad meglepetése jöhet szóba szerintük:

  • Bunda: rengeteg fogadással kapcsolatos oldal szponzorálja az eseményt, ilyenkor pedig szinte mindenki az eredmények manipulálását látja a színfalak mögött.
  • SK bénázás: 2018-ban a meccs előtt 8 win/7 loss volt a brazilok statisztikája Cache-en, extrém gyenge pályáról tehát nem beszélhetünk. Az viszont feltétlenül igaz, hogy coldzera irányítása még mindig nem tökéletes. Sőt…
  • Stewie choke: A csapat legfrissebb igazolása élete legrosszabb mapját produkálta LAN-on, 0.18-as ratingjére nincsenek szavak. 3:16-os statisztikával zárt, vagyis 19 párharcnak csak a 15%-át tudta lehozni győztesen.
  • Az évszázad meglepetése: Ezt különösebben nem kell magyarázni, de mivel csak 1 mapról van szó, simán lehet pillanatnyi áramszünet is a dolog. Ha viszont a Bo3-as meccset is a VG.flash nyeri, akkor már tényleg az egyik legnagyobb CS:GO meglepetésként vonul be a krónikákba.

Azért a meccs utáni SK nyilatkozatra nagyon kíváncsiak leszünk … A magyar közvetítést egész héten keresztül itt éritek el.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva