League of Legends

Fejlődik a Report rendszer – Már nincsenek kiskapuk!


Egy, már egy jó ideje kért elemmel bővült a Report rendszer. Ideje volt!

A Riot Games egy teljesen új elemet pakolt a Report rendszerbe, aminek célja, hogy még könnyebb legyen kiszűrni a toxic magatartást.

A bővítmény tartalmazza a játékok előtti, valamint utáni lobby chatet, így a jelentéseinkben mostantól nem csak a játékra reflektálhatunk, hanem azokat is kiszűrhetjük, akik eddig kijátszották a rendszert és a játékok előtt, valamint után bomlasztották a közösséget a rossz magaviseletükkel.

A gyengébb idegzetű játékosoknak tehát oda kell figyelniük a jövőben egy rosszabb teljesítmény után, mert technikailag minden leírt szó monitorozva lesz a Riot Games rendszerében.

Egyébként ezzel a lépéssel egy már hónapok, sőt évek óta kért elemmel bővítette a Report rendszert a fejlesztőcsapat. Az új rendszert egyébként egy Reddit felhasználó mutatta be a fórumon, egy képernyőkivágással bizonyította, hogy már olyan időszakokért is banol a Riot, amikért eddig nem tudott. A játék előtti és utáni lobby egy kiskapu volt azoknak, akik nem szerettek volna tiltást kapni, ám a társaik önbecsülését annál inkább szerették volna leépíteni egy gyengébb teljesítmény után. Nos, ennek annyi.

Forrás: Reddit

A fenti képen láthatjuk a rendszert működés közben. Láthatjuk, hogy az érintett játékos egy 25 meccses chat bant kapott azért, mert az egyik meccsének az előszobájában azzal fenyegette a társait, hogy ha nem úgy tesznek, ahogy ő mondja, akkor eladja a mérkőzést az ellenfélnek.

Az ilyen, és ehhez hasonló eseteket fogja tudni az új rendszer szűrni mostantól, ami remélhetőleg komoly fejlődést fog hozni a játékba. Mostantól csak a “csöndes gyilkosokkal” kell vigyáznunk…

Ti örültök a Report rendszer fejlődésének?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva