Counter Strike

Kíváncsi vagy hány csalóval találkoztál a meccseid során? Így tudod megnézni!


Kíváncsi vagy, hogy hány játékostársad kapta el a Valve az évek során? Így tudod kideríteni!

Korábban írtunk róla, hogy az új GDPR szabályozásnak köszönhetően. publikussá tette a Valve a játékosokról készült adatokat. Ennek hála rengeteg új infóval lettünk gazdagabbak. A legjobb viszont csak most következik! A népszerű böngésző addon, a Ban Checker egyből be is épített a repertoárjába egy nagyszerű új funkciót. Megnézhetjük, hogy kit banoltak a korábban lejátszott meccseink során. Plusz az összes meccsünk statisztikáit képes elemezni, a végén pedig megmutatja, hogy hány játékost ért utol a VAC és hány kapott game bant.

1. lépés

Add hozzá a böngésződhöz a Ban Checkert: Chrome / Firefox

2. lépés

Jelentkezz be a Steam fiókodba a böngészőn belül.

3. lépés

A korábban ismert módszer szerint keresd meg az újonnan nyilvánosságra hozott adatokat. (Profilod -> Játékok -> CS:GO / Személyes adatok)

4. lépés

Menj a Competitive Matches fülre, majd a “Set Steam API key”-re.

5. lépés

Ha még nem rendelkeznél saját API kulccsal, akkor a “Get API Key here” kék feliratra kattintva generálhatsz egy sajátot, amit a fenti kitakart rész helyére kell bemásolni majd. Menj a Save-re.

6. lépés

Kattints a felül található “Load whole match history-ra” és várj, amíg betölti az egészet. Ez eltart pár percig. (Egy lekérés alkalmával 100 főt tud elemezni, ezért várni kell egy keveset)

7. lépés

Kattints a “Check loaded matches for bans” feliratra, ezek után pedig kiírja, hogy hány játékossal találkoztál és azon belül mennyien akadtak fent a Valve szűrőin.

 

Nézzük a statisztikát!

4271 játékossal futottam össze a mérkőzések során az elemzett 831 meccsből. 336 kapott VAC bant, további 146 pedig game bant (amit viszont nem biztos, hogy pont CS:GO-ra kaptak). Ez azt jelenti, hogy legrosszabb esetben 482 játékos csalt ellenem a mérkőzések során, ami pedig a játékosok 11,2 %-a. Mivel az esetek 90%-ában a barátaimmal öten indultunk el, így sajnos szinte kivétel nélkül csak az ellenfélbe kaptunk csalókat, ami az egész MM-re eléggé rányomja a bélyegét még a 11,2%-os arány mellett is.

Természetesen ez nem az összes csaló, aki ügyesen rejtegeti vagy időközben abbahagyta, az még simán megúszhatta büntetlenül, de a VACnetnek köszönhetően ezekből egyre kevesebb van.

Update: Mivel a Valve nem tárolja az összes meccsünket, így nem tudjuk megnézni azt, hogy a játék eleje óta mennyi csalóval volt dolgunk. Egy bizonyos időszaktól kezdve tárolják csak ezeket az adatokat, ez az oka, hogy mindenkinél más

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva