Counter Strike

Újabb VAC-botrány a profi világban, dupla csalással bukott le a Tempo Storm edzője


DracU karriere még az előtt véget ért, hogy valami igazán nagyot villanthatott volna az új európai mix háttérembereként.

Az egész egy rendre utasító Twitter bejegyzéssel kezdődött. InferNorse oldalán. A spanyol CS:GO szakértő merő kíváncsiságból szétnézett egy kicsit az új Tempo Storm háza táján, hiszen több spanyol player is akad a csapatban.

Lowel és SOKER mellett pedig fox, innocent és HS alkotja a kezdő ötöst.

Edzőnek pedig a szintén spanyol, a WESG-en a Wololos-t döntőig segítő dracU-t bízták meg a Tempo Storm vezetői. Aki viszont hiába az impozáns előélet és a közelmúlt szép sikerei a Wololos mögött, alaposan fennakadt a rostán.

Két VAC banos accountjára is ráakadtak ugyanis a kíváncsi szemek. A frissen megjelenő GDPR adatoknak hála, a Steam ID-kat egymás mellé téve nyomozták ki a két bannolt accountról, hogy dracU játszott rajtuk korábban. Az alapos és részletes nyomozás részleteit itt találjátok.

A vádak aztán igaznak bizonyultak, dracU beismerte az ellene felhozott dupla VAC banos vádat. Twitter fiókját azóta törölte, a Tempo Storm pedig azonnal kirúgta a csapat mögül.

“Csak hogy tiszta legyen, a csapatból senki nem tudott dracU VAC banjairól” – kommentálta az esetet fox, a Tempo Storm kapitánya. “Amint eljutottak hozzánk a pletykák leültünk vele, és mindent őszintén bevallott. Ezalatt a Valve is felvette velünk a kapcsolatot, nekik is megerősítettük, hogy igaz a hír, dracU tényleg csalt. Azonnal elfogadta a menesztést, hiszen ahogy ő is mondta, nekünk nem akart ártani ezzel az üggyel. Én személy szerint nagyon csalódott vagyok, tehetséges srác aki mindig jó volt hozzánk és hasznos tudással segítette a csapatot. A legjobbakat kívánom neki a jövőben.”

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva