Hearthstone

Ideje belehúzni: 3 gyors deck létrázásra a szezon utolsó napjaira


Ha gyors meccseket játszanál, akkor ezekkel a paklikkal érdemes próbálkozni.

Kevesebb mint három nap maradt már csak a májusi Hearthstone szezonból, így aki magasabbra szeretne jutni a létrán a hónap végére, elérve a kitűzött célt – legyen az Rank 15, Rank 5 vagy akár a Legend -, annak alaposan bele kell húznia!

Ilyenkor már nem elég egy erős deck magas winrate-tel, hiszen szorít az idő: hiába működik jól például nálad az Odd Warrior, ha egy meccs annyi ideig tart, mint három egy másik deckkel.

Ha nem tudsz napi szinten kőkemény órákat beletenni a játékba, akkor ilyenkor már kénytelen vagy feláldozni némi stabilitást a sebesség oltárán.

Szerencsére a gyors paklik között is vannak olyanok, amik jól teljesítenek ebben az átmeneti, lassabb metában. Mutatunk hármat, amivel bátran próbálkozhattok!

Odd Rogue

A Baku által felturbózott Rogue Hero Power tökéletesen illeszkedik az agresszív stratégiához, hiszen ha úgy nézzük, akkor 2 manáért 4 sebzést oszthatunk ki, amihez hasonlót semelyik másik hősképesség nem tud felmutatni. Arcra és a board “elsimítására” egyaránt tökéletesen alkalmas a 2/2-es tőr, az 1 és a 3 manás szekcióból pedig pont összejön egy olyan csomag, amivel kellően erős nyomást tudunk gyakorolni az ellenfélre már az első körtől kezdve – köztük olyan “hógolyó” lapokkal, mint a Hench-Clan Thug vagy a Vicious Fledgling. Ár: 5.200 dust

Odd Rogue
AAECAaIHBKICrwTKywKe+AINjALLA9QF9QXdCIHCAp/CAuvCAsrDAtHhAovlAqbvAsf4AgA=

Tempo Mage

Az ellenfél direkt sebzésében mindig is nagy király volt a Mage, a mostani Tempo Mage pedig ilyen tekintetben talán agresszívebb, mint valaha, köszönhető az olyan lapoknak, mint a Lifedrinker, a Cinderstrom vagy a paklikba újonnan visszakerülő Arcane Missiles. A legdurvább kezdés persze még mindig a Mana Wyrm, amit ha sikerül megvédeni pár körig, akkor félig már nyertünk is. De az Anuleth miatt sosem szabad leírni a decket – ha megvan a laputánpótlás, akkor pillanatok alatt be tud vinni a deck akár 20-25 sebzést is. Ár: 5.580 dust

Tempo Mage
AAECAf0EBu0Flga8CL8IotMC7/ECDHG7ApUDqwS0BOYElgXsBcHBApjEAo/TAvvsAgA=

Odd Paladin

Az Even Paladin gyengülésével újból előtérbe került a jóval terülősebb és agresszívebb Odd Paladin, ami a felturbózott Hero Powerrel nagyon könnyen vissza tud jönni a meccsbe a board clearek után is. Nem csoda, hogy ennyire sok buff lap található a deckben, hiszen célpont szinte mindig lesz ezek számára – jelenleg ez a legmagasabb győzelmi aránnyal rendelkező pakli a metában, így nagyon nem lőhetsz mellé, ha ezzel próbálkozol. Ráadásul nem is drága! Ár: 3.680 dust

Odd Paladin
AAECAZ8FAqICnvgCDkanBfEF9QWXwQLKwwKDxwK4xwLjywKVzgLR4QKL5QLW5QK15gIA

A fenti deckek tehát mind bizonyított összeállításnak számítanak a mostani játékkörnyezetben, így ha gyors meccsekre vágysz, akkor nyugodtan próbálkozhatsz bármelyikükkel.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva