League of Legends

Kompenzál a Riot Games – Ajándékot kap minden Clash induló!


Hatalmas káosz volt a hétvégén League of Legends téren, most minden erejével azon van a Riot, hogy javítson az összképen.

Minden egyes játékos, aki indulni készült a Clash mód első hivatalos tornáján, kompenzációs ajándékot fog kapni a Riot Games-től.

Nem kérdés, valószínűleg az öt legnagyobb League of Legends-es bukás részét képezi a hétvégi Clash mód nyitány. Az egész világot lázba hozta a kliensen belüli bajnokság eljövetele, sőt a kiadó is komoly pénzeket fektetett a promóba, hatalmas volt a hype a Clash körül. Még olyan játékosok is visszatértek a játékhoz, akik már régebb óta elköszöntek tőle, összeültek a régi csapattal, hogy felelevenítsék az új mód során a régi jó emlékeket. A csapatok készen álltak, csak éppen a játékmód nem. A hivatalos indulás előtt fél órával fújta le a Riot Games a tornák indulását, ez pedig rendesen felhergelte a közösséget.

A dolgokat már nem lehet meg nem történtté tenni, s valószínűleg sokakat végérvényesen elűzött magától a szervezet, de azok, akik még ezek után is szeretnének még egy esélyt adni a Riotnak, őket igyekeznek kompenzálni a jövőben. Minden egyes játékos, aki elkészítette a maga csapatát és elhasznált egy ticketet/jegyet az induláshoz, kárpótlásban részesül hamarosan. Azok, akik így jártak el, visszakapják az indulásért elhasznált jegyüket, valamint minden egyes részt venni kívánó egyén egy Clash Orb-bal lesz gazdagabb.

Forrás: Riot Games

A Clash Orb három győzelmes XP boostot fog tartalmazni, két Clash csapat logót, valamint egy 750 RP-s Skin töredékét.

A játékmód problémája egyébként az óceániai és a Fülöp-szigeteki szerveren lett először felismerve, olyan hiba merült fel, amit egyik tesztidőszak alatt sem tapasztalt a Riot, így nem voltak felkészülve annak kivédésére. A játékok vagy nem indultak el akkor, amikor kellett volna, vagy a csapatok automatikusan vereséget szenvedtek. A bakit nem sikerült időben orvosolni, így vissza kellett léptetni az egész módot, globálisan.

A Clash nagyon fontos szerepet játszik a League of Legends életében, legalábbis a fejlesztők ezt szeretnék elérni, így a probléma javítása után sem szeretnének újból nekirohanni a megjelenésnek, várhatóan egy újabb, egy napos béta teszt fog érkezni minden egyes szerverre, hogy újból leteszteljék a módozat működését.

A kompenzációt minden játékos június 2-án fogja megkapni a felhasználójára!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva