Counter Strike

Vesztett a Na’Vi és a Virtus.pro, de kikapott a HellRaisers is – StarSeries összefoglaló


Viszonylag sima meccseket játszottak a csapatok, de hatalmas meglepetések születtek a simának gondolt meccseken.

Az egész napot a Liquid vs. NRG meccs nyitotta. A két amerikai együttes rangadóját egész simán nyerte a Liquid, ekkor még azt hihettük, a papírforma végigkíséri majd az első napot. 16:6 és 16:11 lett a két map eredménye, a Liquid hozta a kötelezőt.

Második mérkőzésnek az SK vs. VG.Flash-t kaptuk, ami elvileg egy igen sima SK győzelemmel kellett volna, hogy véget érjen. Ehhez képest az első mapon 16:1-re verte az SK-t a kínai együttes:

A második pályát pedig csak hosszabbítással tudta kihúzni az SK. Trainen azonban már sima 16:2-es győzelmet kapott a kézhez a brazil csapat, ennek ellenére nagyon furcsa volt a mérkőzés. Jött a következő meglepetés, ugyanis a TyLoo 2:0-ra kapta el a Na’Vi-t. A saját mapjukat csak hosszabbításban tudták nyerni a kínaiak, viszont Overpass-on a stabil CT oldal után 16:12-re fejezték be a meccset. Így Zeus-ék egyből egy vesztett meccsel indítottak a kupán.

hltv.org

Érkezett az abszolút 50-50 harc, a lengyel rangadó. Az AGO és a VP szoros meccsén végül az AGO tudott 2:0-val győzedelmeskedni, de a Virtus.Pro végre hozott köröket. A saját mapjukon hosszabbításban tudott nyerni az AGO, akik már a saját pályájukat 16:13-ra nyerték. Lehet, hogy a VP majd ismét az utolsó pillanatban fog feltámadni, ahogy ezt eddig is tették.

Az AVANGAR vs. Gambit kazah rangadóját egész simány nyerte az AVANGAR, azonban ne fejeltsük el, hogy nem rég cserét irányítot a Gambit, Seized helyett mir érkezett a srácok közé, így mindent újra kell építeniük. Úgy néz ki ezt a tornát lehet, hogy feláldozzák majd erre.

A mousesports vs. North ismét egy jó bulinak ígérkezett, jó kis három pályát játszottak a fiúk. Az egész fénypontja talán ropz B rusht megállító ace-e volt, amit ha nem lanon lő, senki sem hiszi el, hogy nem csal. Egy ilyen pánikrotát ritkán ad be a játék, neki ezesetben bejött:

Az izgalmas párharcot végül a mouz húzta be, ezek után érkezett a Godsent a Renegades ellen. Sok mindent nem lehet hozzáfűzni a meccshez, a svédek konkrétan feltörölték a Renegades csapatával a pályát, összesen 6 kört tudtak hozni jkaem-ék két map alatt.

A nap zárómeccse a NiP vs. HellRaisers volt, ahol bár 0:2-re kikapott a HR, rendesen megizzasztotta svéd ellenfelüket. Jól játszottak a srácok, de egyszerűen a NiP most jobb volt. Akinek fragelni kellett az fragelt, mindenki tette a dolgát, egyszerűen nem jött most össze, ma azonban lehet javítani.

hltv.org

Ne csüggedjen senki, mivel ma 9:00-tól ismét folytatódnak a meccsek, déltől pedig jön a HellRaisers vs. Renegades, amit kötelező lesz megnyerni, és minden esélye meg is van rá DeadFoxéknak. Nincs mese tehát, aki tud az tapadjon a képernyőkre, a magyar streamet erre találjátok. Jó szurkolást mindenkinek!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva