Counter Strike

“Tényleg itt hagyjuk az SK-t, de még nem mondhatok semmit” – coldzera interjú


A brazil csapat körüli legfontosabb kérdésekről beszélgettek az SK új irányítójával.

A kijevi StarSeries döntő csoportköréből az SK sima 3:0-val jutott tovább az SK, így a braziloknak most két pihenőnapjuk is lesz a versenyen. A vpesports lecsapott a lehetőségre és kifaggatta coldzerát a csapat aktuális témáiról.

A megcserélt szerepekről, TACO kiforgatásáról, az irányítói székről és az új szerződésről:

VPesports: Stewie igazolása előtt s1mple és flamie neve is felmerült az SK-nál. A két távozó TACO és boltz lett volna, nem féltek tőle, hogy boltz motivációja csökkent? Hiszen most már tudja, hogy simán feláldoznátok őt a siker érdekében.

coldzera: A mi csapatunkban ez nem így működik. Bárki kerül is ki a csapatból, mindig megbeszéljük vele a dolgot. FNX és felps is hónapokkal a távozása előtt tudta, hogy ha nem javul a teljesítménye, lecseréljük. S1mple és flamie érkezése azért került napirendre, mert a csapat megakadt és senki nem fejlődött. De boltz magába nézett és biztosított minket arról, hogy egyre jobb és jobb lesz. Hittünk neki, ezért maradhatott, TACO-nak viszont mennie kellett.

VPesports: Stewie érkezése nem okozott nyelvi nehézségeket a csapaton belül, főleg játék közben?

coldzera: Egyre javul a dolog, de játékon belül nincs igazán gond. Angol órákat veszek én is, illetve boltz-nak sem túl jó az angol tudása, ő is tanul mindennap. A csapaton belüli kommunikáció tehát szó szerint napról napra fejlődik. A kulcsszavakat megértjük, de természetesen idővel lesz csak tökéletes a dolog. A kezdetekhez képest már így is ég és föld a különbség.

VPesports: És hogy megy az irányítás? Kényelmes az IGL szék?

coldzera: FalleN elvesztette az önbizalmát a sorozatos rossz eredmények miatt, ezért egy kicsit most a háttérbe vonult. De nem teljesen, igazából közösen irányítunk. Infernón és Cache-en ő, a maradék 4 mapon pedig én, Nuke-ot meg bannoljuk. Nincs semmilyen szigorú szabály az irányításra, közösen hozzuk össze, de nem marad így sokáig.

FalleN rápihen egy kicsit és reméljük utána még erősebb irányítóként tér majd vissza.

VPesports: Mi a helyzet magával az SK-val?

coldzera: Jelenleg még nem mondhatok semmi konkrétat de igen, elhagyjuk az SK csapatát. A menedzserek felmérik a lehetőségeket, de valószínűleg az NTC érkezik a helyünkre. Viszont erről tényleg nem beszélhetünk… most még.

Az interjút eredeti nyelven itt olvashatjátok.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva