League of Legends

Egy villámgyors hotfix Pyke-ot és Yasuot is erősebbé tette!

Cloud - Igrici Áron - 6 éve Címkék: Pyke, yasuo,

Ráadásul ez egy előre bekészített hotfix volt, ilyesmire még nem volt példa.

Érdekes ütemben érkezett a 8.11-es frissítés és vele együtt Pyke, a League of Legends legújabb karaktere. A Riot Games ugyanis úgy döntött, hogy egy enyhített frissítéssel startol, s ha szükséges, rádob még egy kis kakaót a következő néhány napban. Május 31-én landolt az élő szervereken Pyke, s június 2-án már éles is volt a hotfix a szervereken.

Forrás: Riot Games

A Riot Games azt nyilatkozta, ezt amolyan “biztonsági” frissítésnek szánták, nem akarták, hogy túlzottan erősen startoljon a hős, ezért “erő alatt” jelenítették meg, s megvizsgálták, a játékosok milyen teljesítményeket érnek el vele. Végül számukra is egyértelművé vált, hogy kicsit elszámolták magukat, élesítették is az életmentő buffot.

  • Megdobták Pyke alap életerő regenerációját, már 7 HP-t tölt 5 másodpercenként
  • Az alap mana 380-ról 415-re nőtt
  • Az alap páncél is buffolva lett, 42-ről 45-re módosult
  • Sőt az alap AD sem maradt a régi, 60-ról 62-re nőtt

Ezek a változtatások egyértelműen a karakter korai szakaszát, s ott is az ösvényfázis teljesítményét segítik.

Forrás: Riot Games)

Apropó korai szakasz, nem csak Pyke kapott early és mid game buffot, a közösség nagy kedvence, Yasuo is kapott egy kis törődést a hotfixben. Mivel az új frissítés bevezette a kritikus sebzést kölcsönző tárgyak átalakítását, Yasuonak is készített gyógycsomagot a Riot.

  • Nőtt a karakter alap AD-ja, 60-ról 63-ra
  • A Steel Tempest (Q képesség): Mostantól 180%-os kritikus sebzéssel rendelkezik (Ha nem mutatná a rendszer, akkor a 8.12-től kezdve kijavítják a kijelzőt)
  • Valamint érkezett egy bugfix is, ami lehetővé teszi, hogy a Brawler’s Glove és az Infinity Edge kombinációja 40% kritikus sebzés esélyt (critical strike chance) adjon

Ezekre a módosításokra azért volt szüksége Yasuonak, mert az általános Infinity Edge változtatás komoly nerf volt a karakter számára. Most már ahhoz, hogy érjen is valamit a fegyverrel, egy Zeal tárggyal kell kezdeni a buildet, ami javában megnehezíti a korai szakaszt. Mivel sokkal több idő most elérnie a power spike-ját, a Riot Games egy kis stat buffal segítette a korai szakaszt, hogy ne maradjon le a mezőnytől annyira, mint a 8.11 megjelenésekor tette.

Ti próbáltátok már őket a hotfix óta? Tényleg érzékelhető a változás?

Borítókép: youtube.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva