PUBG

Végre méltó helyét foglalhatja el a SCAR-L a buff után?


Ég veled M416 meta?!

A 12. frissítés után sok játékos elkezdte használni fő fegyverként a SCAR-L-t, hiszen bár papíron gyengébb volt az M416-nál, könnyebben lehetett kezelni. Ez a tulajdonsága jól jött a megváltozott recoil viselkedés/recoil animációk miatt.  A 14. frissítésben erre egy lapáttal rápakolt még a PUBG Corp:

A SCAR-L vízszintes és függőleges visszarúgása csökkentésre került

WackyJacky természetesen ezúttal sem volt rest, azonnal le is tesztelte a változásokat. Nézzük is meg!

Single Fire / Pötyögtetés

Az SKS/M416 tesztben megismert módszer lett alkalmazva itt is.

 Itt a képen látható alsó kereszt közepébe lőtt Wacky és feljegyzett 2 dolgot. Az egyik, hogy a lövés után mekkora magasságba mászott el a célkereszt a visszarúgás miatt, ezt vonallal jelezte. A másik pedig, hogy miután visszarúgott a fegyver, hova esik a célkereszt, ezt pedig egy pöttyel jelezte.

Fontos megemlíteni, hogy most gripek nélkül lettek letesztelve a fegyverek.

Egyértelműen látszik, hogy az M416 (és az SKS) még mindig jobb pötyögtetésre, a SCAR-L nem annyira konzisztens ebben a módban.

Spray

Szerencsére ebben a tesztben már látszik a buff hasznossága, eléggé látványos különbség van a 13. és 14. frissítés között. A képek magukért beszélnek:

13. update

A 14. update előtt a SCAR-L horizontális kilengése jelentősen nagyobb volt mint a M416-é. Elég szép ‘V’ alakot rajzolt ki a fegyver az öt sprayből álló teszt során. Vajon mennyit segített ezen a mostani frissítés?

14. update

Elég sokat! A spray pattern szinte teljesen megegyezik az M416 mintájával. Sokkal kevésbé rúg ki oldalra a fegyver, ami az alacsonyabb tűzgyorsasággal párosítva elég jól kezelhető AR-t ad a kezünkbe. Ez a frissítés véget vetett M416 metanak? Ti melyiket veszítek fel szívesebben?

Forrás: WackyJacky

Coverkép: Forrás.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva