Gaming

Az ASUS betör a gamer mobilok piacára – Íme a ROG Phone!


Az ASUS tovább bővíti a ROG termékpalettáját.

Az ASUS nem ismeretlen a mobilok világában, hiszen a ZenFone már jó ideje jelen van a piacon. A ROG márkanevet pedig jól ismerjük már a videókártyák, laptopok, alaplapok körében, de gamer telefonnal idáig nem jelentkezett a cég. Az utóbbi időben viszont egyre több olyan játék érkezett az okostelefonokra, amire szinte minden gamer rákapott, elég ha a PUBG vagy a Fortnite mobilverziójára gondolunk.

A PCGamer értesülései szerint a ROG Phone 90 Hz-es 1 ms válaszidővel rendelkező HDR Amoled kijelzőt fog kapni, ami 1080p-s felbontással fog rendelkezni. Előlapi dupla hangszóró és a laptopoknál jól ismert vapor chamber hűtést fog kapni a “kicsike”, amit ráadásul még tovább fokoz az ASUS egy felcsíptethető “aero active cooler”-rel.

Ez gyakorlatilag egy mini ventilátort takar, amit a telefonra csatlakoztatva még jobb hűtést biztosít, emellett pedig egy micro-usb és egy 3,5″-es jack is helyet kapott rajta.

Az aero active cooler | Forrás: PCGamer

A telefon a jelenleg kapható legerősebb processzort kapta meg, a Snapdragon 845-öt, ami akár 2,96 Ghz-en is üzemelhet. Az üzemidőről pedig egy 4000 mAh-ás akkumulátor gondoskodik.

A telefon áráról és a nevéről még nincsenek információk, de még az éven megérkezik, várhatóan a harmadik negyedévben.

Forrás

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva