League of Legends

Egy kínai játékos elérte a lehetetlennek hitt 1000. szintet


Fél évvel az új rendszer bevezetése után, a világon elsőként hozta össze a bravúrt BigBigBigWatermelon a kínai szerveren.

A Riot tavaly törölte el a 30. felhasználó-szintre korlátozott felső limitet, így mostantól a játékosok korlát nélkül törhettek egyre magasabbra, a szintlépésért járó jutalmak reményében. Az újítás célja egyértelmű volt, a ranked mellett is értelmet szerettek volna adni a játékosoknak, hogy leüljenek LoL-ozni.

Vállalkozó kedvű játékosok egyből rá is szabadultak a szint-farmolásra, volt aki már az első hetekben kiütötte a 100-as szintet. 

Ám a Dotesports információi szerint mostanra megszületett az első 1000 fölötti account is:

A Dotesports fülesének idején 1011-es szinten állt BigBigBigWatermelon, hozzá legközelebb az EUW régióban játszó Toucan Celeste áll, 907-es szinttel.

Az új rendszer bevezetése egyébként egy őrületes szintversenyt indított anno a világon, ez összességében mára már lecsengett, de az első egy-két hónapban külön technikák jelentek meg a felhasználónk szintjének farmolásához. Így született meg például a két féle tapasztalti pont boost és a Twisted Treeline Bot játékok kombinációja. Volt néhány játékos, aki szabályosan annyit csinált heteken keresztül, hogy a lehető leggyorsabban gyalulta a BOT mérkőzéseket, a végére olyan precizitással, hogy gyakorlatilag a másodpercekkel versenyeztek.

Hogy miért?

Mert a rendszer bugos volt az előszezonban. A játékosok elkezdtek tapasztalati pontot farmolni, s rájöttek, hogy ha 5-7 percen belül nyernek Twisted Treeline BOT meccsen, a játék nem veszi figyelembe az XP Boost típusát és így egyszeri vásárlással korlátlan mennyiségű XP Boostot lehetett kapni úgy, hogy annak a felhasználhatósága nem csökkent. Sokan a hiba javításáig egy darab három napos XP Boosttal lavíroztak. Végül természetesen érkezett a hotfix, s onnantól kezdve már csak azok voltak képesek gyorsan szintelni, akik hajlandók voltak a pénztárcájukba nyúlni.

Azt nem tudni, hogy BigBigBigWatermelon milyen technikával érte el az 1011-es szintet, de 7 hónap alatt sikerült neki, ami azért valljuk be, meglehetősen impozáns! Valószínűleg a kínai játékos egy kicsit tovább alkalmazta az egyik szintfarmoló technikát, mint általánosan a közösség, ám az utóbbi időkben már nem látni BOT mérkőzést a Match History-jában, így valószínűleg a végét már “normális” játékokkal érte le.

Nem hittük volna, hogy ilyen hamar számolhatunk majd be egy 1000+-os játékosról, de megtörtént. Ti hogy álltok a szintekkel?

UPDATE: megbízható információ szerint a magyar rekord jelenleg 297.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva