League of Legends

A Riot Games majdnem teljesen szétbarmolta a League of Legends-et


Ezúton is köszönjük Froggennek és Huhinak az átfogó tesztelést!

Több olyan effekt, skill és rúna van a játékban, ami lehetővé teszi, hogy a kevés életerővel rendelkező karakterekre bónusz sebzést osszunk, ám majdnem bekerült a játékba egy olyan rúna, ami szabályosan kivégezte volna a kevés HP-s ellenfeleket.

Egy hivatalosan soha meg nem jelent rúnáról beszélt a Riot Games egyik munkatársa, Blaustoise a legutóbbi Ask Riot bejegyzés komment szekciójában. A Rioter elmondta, volt egy “Reap” nevű rúna, ami a házom belüli tesztelés végstádiumáig eljutott, majd a profi játékosok tesztjátékai alatt kiderült, inkább mégiscsak jobb lenne, ha nem mászna el egészen a Runes Reforged megjelenéséig. A rúna nemes egyszerűséggel egy kattintással elpusztított bárkit 20% életerő alatt.

Forrás: Riot Games

A rúnáról akkor beszélt Blaustoise, amikor arról kérdezte az egyik felhasználó, hogy milyen mértékben használják fel a profi játékosokat az egyensúly teszteléseknél, új karaktermegjelenéseknél, esetleg új rúnák esetében.

“Nem annyiszor, mint kéne, de például az új rúnarendszert fél évvel a megjelenése előtt már leteszteltük LCS és LCK játékosokkal. Ezek alatt a tesztelések alatt még a játékban volt egy Reap nevű rúna, ami képes volt azonnal végezni bárkivel, aki egy bizonyos életerő százalék alá került. A profik 20%-os életerőaránnyal tesztelték a rúnát. Végül Huhi és Froggen játéka volt a sorsdöntő számunkra, mindkettő Karthus-szal játszott, s sorra szerezték a Quadra és Pentakilleket. Ekkor jöttünk rá, hogy nagy hiba lenne bevezetni, így végül lesodortuk a tervezőasztalról a rúnát.”

Ugyan nem idegen a játéktól az “instant kill” egy bizonyos életerő alatt, de azok végső képességek és csak és kizárólag két karakter képes ilyesmire. Ez a kettő nem más, mint Urgot és az új támogató, Pyke. Bár lehetséges, hogy a Reap utódja a Coup de Grace rúna a Precision ágról, hiszen ez az a rúna, ami a kevés életerővel rendelkező karakterek ellen bónusz sebzést kölcsönöz a használójának.

Mindenesetre mi nagyon örülünk annak, hogy ez a rúna végül nem jutott el az élő szerverekre, meglehetősen idegtépő lenne egy Zed ellen játszani, aki egyébként is a burst sebzéséről híres. És még sorolhatnánk…

Ti mit gondoltok, jöhetett volna a Reap a játékba?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva