Counter Strike

Hivatalosan is életbe lép a shox terv: az ECS döntőjére már az új G2 lineup utazik


A sok pletyka után végre hivatalosan is megerősítették a híreket, de van még kérdőjel bőven az ötös körül.

Ahogy korábban már írtunk róla, a G2 hajlik shox ötletére, a drasztikus változások tehát életbe lépnek. Így tehát a felállás:

  • Richard “shox” Papillon – A műtét óta az első LAN-ja lesz, a felépülése állítólag jól ment, erősebb lehet mint valaha.
  • Edouard “SmithZz” Dubourdeaux – Eddigi edzője volt a G2-nak, most azonban újra egeret ragad.
  • Kenny “kennyS” Schrub – A legendás AWP-s is tagja a “csodacsapatnak”, kérdés, hogy mennyire lesz effektív.
  • Kevin “Ex6TenZ” Droolans – Az egyedüli beugró, aki elvileg csak az ECS döntők idejére jön a srácokkal. Társai a lehető legjobb IGL-nek tartják, még 2016-ban játszottak vele shoxie-ék a G2 organizációja alatt. Hogy miért csak beugró, és hogy van-e esélye tovább itt maradni, azt csak az idő tudja megválaszolni.
  • Alexandre “boddy” Pianaro személye érdekes választás. Korábban is írtuk, hogy szinte már csak az 5. hely kiadó az együttesben. Ő volt azonban az egyedüli ember, aki miatt nem jöhetett létre hónapokkal ezelőtt ez a drasztikus csere. Így valószínűleg azért vették be maguk közé a srácok, hogy megmaradjon a Major-spot.

Ez a felállás tehát az ECS döntőire biztosan így lesz, utána Ex6TenZ pozíciója lehet még kérdéses. Kérdés, hogy az őszi Majorig együtt tudnak-e maradni a srácok, illetve hogyan teljesítenek addig.

Ahogy a szervezet írja, apEX és NBK csak kispadon vannak, és továbbra is fennáll annak a lehetősége, hogy őket visszahozzák SmithZz és Ex6TenZ helyére. Az új felállás tehát június 9-10-én, Londonban fog bemutatkozni.

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva