Counter Strike

Visszatérés elnapolva, olofmeister továbbra sem lábalt ki a nehézségekből


A FaZe hivatalos közleményben tudatta a rajongókkal, olof továbbra sem képes a teljes értékű játékra.

Pár hete minden FaZe szurkolót váratlan örömként ért a hír, az eddig önkéntes száműzetésben élő olofmeister visszatér a kezdőcsapatba. Az akkori bejelentés szerint az ECS döntőn már újra a színpadon ült volna a társakkal, úgy tűnik azonban hogy túl korán ittak a medve bőrére.

Olof ugyanis saját bevallása szerint elkapkodta a visszatérést, még mindig nincs alkalmas állapotban a játékhoz.

A bejegyzés tanúsága szerint bármi is legyen, ami hátráltatja, még nem jött helyre teljesen. Akár egészségügyi gond, akár magánéleti nehézség, olof még nincs túl rajta, ezért a visszatérés sem lehetséges.

“Legmélyebben a csapatomat sajnálom, akiket igazán kellemetlen helyzetbe hoztam ezzel. Ezenkívül bocsánatkéréssel tartozom a minket támogató rajongóknak is” – áll a svéd játékos közleményében.

A csapat így cromennel indul az ECS döntőm, olofmeister helyzete pedig továbbra is ködbe burkolózik. Nem tudjuk miért és meddig marad távol a játéktól ezúttal, de ez a balul sikerült visszatérés több problémát is felvet:

  • Ezekkel az elhamarkodott bejelentésekkel csak hiú ábrándot kelt ő és a csapat a szurkolókban, ami egyáltalán nem profi megoldás. Így reméljük több ilyen “kamu visszatérés” már nem lesz, és a csapat jobban kezeli majd a kialakult helyzetet, kapkodások nélkül.
  • Ekkora kihagyás már bőven érezhető még egy profi játékos teljesítményén is, ami a Major előtt nagyon rosszkor jön mind olofnak, mind az egész FaZe-nek. Emlékezzünk csak, olof fnatic-ban elszenvedett vállsérülése után is hosszú hónapok kellettek az ismételt csúcsforma eléréséhez.
  • Egy ilyen hosszú távollét, a gyors visszaesés és megoldás elhúzódása komolyabb problémákat sejtet a háttérben. Ha azonban olof huzamosabb ideig nem lesz képes folytatni karrierét, a FaZe-nek egy hosszabb távú beugrót kell keresnie, még időben.

A helyzet tehát bonyolultabb, mint azt bárki gondolta volna, de reméljük hamarosan tényleg véget ér.

Azt pedig főképp kívánjuk, hogy Happy End legyen a vége, ne pedig egy hosszabb kényszerszünet, vagy egy korai visszavonulás!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva