Counter Strike

Az EnVyUs hírzárlatot rendelt el, a pletykák szerint feloszlik a csapat


Happy-vel senki nem hajlandó játszani, kioshima nem nyilatkozhat és a Flickhot csak annyit mond: "EnVyUs is dead"...

A pocsék 2018-as eredmények alaposan elvették az EnVyUs kedvét a folytatástól. Kiestek az EPL-ből, nagy LAN-okra már nem hívják őket, és ha nem végeznek Top2-ben a Minoron, a Majorról is lemaradnak. A hírek szerint a játékosok motiváltsága mínuszban, a szervezet pedig egyre nehezebben tudja kezelni a kialakult helyzetet.

A folyamatos forgatásokból az “én nem játszok ezzel meg azzal” típusú hatalmi harcokból mindenkinek kezd elege lenni.

A Flickshot alapítója, a mindig jól informált neL részletek is tud, ráadásul meg is nevezte a problémás szereplőket.

“Az EnVyUs halott” – erős kezdés, valljuk be! “Néhányan lehet együtt maradnak a versenyek spotjai miatt, de Happy nem marad velük, amennyire én tudom. Vélhetően egy újabb mixelés jön a régi EnVy tagok, xms és SIXER között, a másik oldalon pedig indul a Lambert projekt mistou és polox segítségével. Legalábbis egyelőre. Semmi sem dőlt el, szinte mindennap változik a helyzet.”

És ez még csak a kezdet, további bonyodalmak is vannak a scene-ben.

“Az is kérdéses, mit kezd magával apEX, több mint valószínű hogy Happy-vel ő sem akar együtt játszani. Úgy hallottam ZywOo kivásárlási ára is megduplázódott, NBK nemzetközi csapatba tart, de hogy mi lesz ScreaM, kio és hAdji sorsa, vagy akár az EnVy-é…”

Tiszta szappanopera az egész, de ezt maguk a franciák is tudják:

“Egy kabaré az egész mezőny… ego, rossz kapcsolatok és senki nem akar a másikkal játszani. Ez már egy másik szint.”

Tökéletes összefoglalása a francia scene-nek, a játékosok gyerekes viselkedése már évek óta a komoly sikerek legnagyobb gátja. Ha ugyanis végre félretennék az ellenérzéseket és tényleg a legjobb ötös állna össze, visszatérhetne a régi LDLC és EnVy típusú erő a francia csapatokba.

A playerek hisztijeiből pedig mostanra a csapatoknak is kezd elegük lenni. Az EnVyUs például megtiltotta játékosainak, hogy a jelenlegi helyzetről bármit is a nyilvánosság elé tárjanak.

“Annyit kértünk az EnVy-től, engedjék meg hogy beszélhessünk végre az embereknek a csapaton belüli helyzetről. Ők viszont azt kérték, hallgassunk róla.” – árulta el kioShiMa.

Ez persze érthető döntés, a csapatok szeretik maguk nyilvánosságra hozni az információkat, de sok jót nem jelent ez a nagy hallgatás. Vélhetően rossz hírek következnek, ha a játékosokból ennyire kikívánkozik, de a csapat nem engedi ki az infót.

A végén lehet, hogy tényleg neL-nek lesz igaza, és az EnVy tényleg feloszlik.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva