Counter Strike

Egy hajszálon múlt ZEN mixének az EU Minor zárt selejtezője


Tegnap még az EnVyUs Academy-t is megverték, ám a Sprout már túl nagy falatnak bizonyult.

A második nyílt kvalifikáción is több száz csapat indult, ám közülük 2 jut csak be a zárt selejtezőbe. Egyenes kieséses ágrajzon meneteltek az együttesek, végül a Sprout és az Epsilon lesznek ott a zárt szakaszban.

A kvalin két magyar srácnak, két különböző együttesben szoríthattunk.

Ott volt egy svéd mixben, a hatersg0nnahate-ben Börzsönyi “t3h f4rm3r” Dániel, akit lehet talán kevesebben ismernek. Ő egy huzamosabb ideje külföldön élő játékos, egy időben próbálkozott itthoni mixekkel, leginkább flash-sel játszott együtt. Megfordult a K1ck, az Orbit és az Orgless.hu színeiben is. Ők a finn HAVU-tól kaptak ki a negyeddöntőben. A másik magyar srác egy nemzetközi mix keretei közt próbálkozott, aki nem más mint Hidvégi “ZEN” András. Ő az említett csapatokban együtt játszott f4rm3rrel, legutóbb pedig a WESG Barcelonai állomásán a GameAgents kötelékében vett részt. Velük a torna után útjaik elváltak, azóta nem nagyon hallottunk róla.

Az EnVyUs Academy ellen 2:1-et játszott csapat. Igazi európai felállás, ami mint megtudtuk, abszolút mix, nem fognak így játszani a jövőben.

HungaryUnited KingdomPolandSwitzerlandSweden
ZENshaneyderciakrigoNshadow

ZEN szavait idézzük:

“Csak random összeugrottunk játszani egy kvalit, ebben a felállásban nem lesz több ilyen. Sosem távolodtam el igazán a CS-től, csak a magyaroktól. Szívesen játszom újra aktívan, ha magyar mértékkel a legkomolyabban tudom venni, akár itthon akár külföldön. Köszönjük a szurkolást!”

Ha a Sproutot elkapják, akkor a zárt szakaszban folytatták volna. Mirage azonban nem jött be annyira, még a mini-comback sem segített, így ezen a nyílt kvalin sem jutott tovább magyar résztvevő. Sebaj, van még két lehetőség:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva