Overwatch

Újabb Overwatch leak: egy évet késett, de végre jöhet Hammond


Mostanság várható az új hős bejelentése, de az is lehet, hogy a Blizzard már elspoilerezte.

Amint már arról tegnap beszámoltunk, elég masszív változtatásokra került sor tesztszerveren.

Felpezsdült a PTR: Symmetra rework, Doomfist és Orisa buff, valamint Horizon átdolgozás vár ránk

Nem csak olyanoknak lehettünk szemtanúi, melyek a játékmódot befolyásolják, a szemfülesek mást is észrevettek!

Egy egészen új szobát faragott a Blizzard, mely specimen eight’s lair névre hallgat, melynek van egy másik elnevezése is: Hammond.

Hammond egyike annak a két karakternek, akik nem találtak helyet maguknak a majom felkelés után (Winston a másik, de őt tudjuk, hogy már az Overwatch-ban otthonra lelt).

preview
forrás: dotesports

A tavaly májusi Horizon Lunar Colony bejelentésekor már fantáziáltak a játékosok, hogy az egyik majom, konkrétan Hammond lehet a következő hős.

Azok a dolgok, amiket Hammond feltáratlan szobájába hurcoltak ismét elindíthatják a hpye-ot, van okunk azt gondolni, hogy Winstonnal egyetemeben ő is a földön köt ki.

forrás: dotesports

Tudjuk, hogy Winston egy űrhajón menekült a földre, de a Hammond szobájában talált ábra azt sugallja, hogy Winston eszközéhez csatlakozva elment ő is a vele. Két játék – egy űrhajó, és egy labda – utánozza a tervrajzokat.

Hammond valószínűleg egy kisebb majom, pici a szobája, benne pedig egy még kisebb bölcsővel felszerelt rész van. A szobájának az ajtaját egy nagyobb példány kiütötte, amit a lábnyomok bizonyítanak, talán Winston volt az?

Másik elmélet szerint a zavargások során tört be, miután Hammond megszökött a légcsatornákon keresztül.

Egy biztos, a legutóbbi karakter, Brigitte már elég régen, március 20-án jelent meg, így hihetőnek tűnik az, hogy a következő hőssel kapcsolatos szivárogtatások mostanában érkeznek – talán ez volt az első ilyen.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva