Counter Strike

Hatodik alkalommal éleszti fel flash az Orgless.hu nevet, íme az új lineup


Régi csapattársak és friss tehetségek az új Orgless-ben, indulhat a szponzorkeresés és eredmények utáni hajsza.

Flash legutóbbi kiválása a GameAgents-ből alig egy hete történt csupán, de máris itt az új ötös. Hazudnánk ha azt mondanánk, nem számítottunk rá. Ennek két oka is van:

  • Flash tartalmas előélete ellenére még mindig fiatal, mindössze 22 éve. Szóval miért is mondana le hobbijáról, hogy csapatokat épít és indít el a siker útján. Volt már olyan éve, ahol összesen 11 különböző csapatban fordult meg.
  • Másrészt pedig éppen az előbb említett szám miatt volt várható egy villámgyorsan összerakott új csapat. Flash évek óta ezt csinálja, csapatok jönnek, csapatok mennek.

Ezúttal ismét az Orgless.hu név lett a befutó, az eddig már 5 alkalommal felvett csapatnévhez pedig és régi és új arcok egyaránt társulnak:

Alexrad és bodito régi bajtársak, sok versenyt és LAN-t éltek már meg közösen ők hárman. V1z3r és camper szintén játszottak már flash különböző csapataiban, de ők így öten most először próbálják meg közösen.

Flash HLTV-nek adott interjújában kiemelte, a csapatépítés teljesen tudatos volt. tudják hogy kell jó csapatot csinálni:

“Mindig is szerettem alexrad irányítása alatt játszani, az ő elhivatottsága és szorgalma bármely csapatot képes sikerre vezetni. Úgy vélem én is képes vagyok inspirálni a többieket, alig várom hogy lássak, mivé nőhetik ki magukat ezek a fiatal srácok.

V1z3r és bodito beton fraggerek, Camper pedig egy AWP-s őstehetség. Tudjuk hogyan építsünk csapatot, és hogyan fejlődjünk tovább, ha megakadunk valahol. Azt is tudjuk persze, hogy hosszú az út a sikerig. De úgy véljük a következő hónapokban meglesz az áhított eredmény, ha keményen megdolgozunk érte.

Emellett persze egy orgot is szeretnénk, akit képviselhetünk, nyitottak vagyunk a megkeresésekre.”

Sok sikert kívánunk az újdonsült magyar ötösnek, reméljük a következő hónapokban tényleg hallunk még felőlük. És persze az általuk említett “áhított eredményekről”.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva