Fifa

Molnargabo vs Ganxsta & Curtis: nagy buli lesz a MediaMarkt eSport Bajnokság döntője!


A sztárvendégek ellen is játszhattok majd a szombati rendezvényen.

Ha még nincs programotok szombatra, akkor most már ne is csináljatok, mert mi ajánlunk egyet: jön a MediaMarkt eSport Bajnokság döntője, ahol a selejtező legjobb 32 játékosa fog összecsapni FIFA 18-ban az értékes nyereményekért.

  • Mikor? Június 9. (szombat), kapunyitás 10 órakor, kezdés 11 órakor
  • Hol? Symbol Budapest (Bécsi út 56., 1036)

A versenyen ott lesz hazánk legismertebb FIFA-játékosa, Molnargabo is, aki a napokban óvatosan bekóstolta az Instagramon az esemény egyik sztárvendégét, Ganxsta Zolee-t. Íme az ominózus üzenet:

Természetesen a reakció sem maradt el, íme Zolee üzenete Gabónak:

Itt azonban még nem ért véget a történet, egy másik sztárvendég is bekapcsolódott ugyanis a “balhéba” Curtis személyében.

Egy biztos: szombaton ezt tutira lemeccselik a srácok – persze csak FIFA 18-ban. Sőt, akár ti is kihívhatjátok őket egy meccsre, akárcsak a többi jól ismert vendéget, hiszen ott lesz a rendezvényen két népszerű youtuber, cristiJan és REKÁL is, így velük is találkozhattok majd.

Annak sem kell aggódnia, aki nem tud eljutni az eseményre, a bajnokság mérkőzéseit ugyanis élőben lehet majd követni – a szórakozásért egy profi sportkommentátor, Horti Gábor felel majd.

Hogy kié lesz végül az 500.000 Ft értékű fődíj? Szombat este kiderül – az alábbi 32 játékos fog összecsapni a döntőben. Gyertek, szurkoljatok nekik és találkozzatok a sztárvendégekkel!

Az eseményről további információkat találtok a Facebookon

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva