PUBG

Mozgalmas PUBG péntek – Karbantartás, frissítés és még új event is érkezik!


Zajlik az élet a PUBG Corp.-nál.

Karbantartás

Ha hajnalan szerettél volna pár chicken dinnert begyűjteni, akkor sajnos van egy rossz hírünk: három órás karbantartás várható az éles szervereken hajnali 4 órától kezdődően. Várhatóan héttől újra játszhatunk, bár egy kis csúszást érdemes mindig belekalkulálnunk, főleg ha a PUBG Corp.-ról van szó.

Eredetileg csütörtök hajnali egy órától lett volna a karbantartás / frissítés, de valami miatt eltolták ezt másnap hajnalra. A karbantartásra két dolog miatt is szükség van:

  • Adatbázis-módosításokat kell eszközölniük a GDPR miatt
  • A teszt szerverről máris átemelik a változásokat az éles szerverekre

A frissítés

A mérete 2.2 GB, leginkább csak kisebb változásokat/bugfixeket és némi optimalizációt tartalmaz. Az “új” anti-cheatet még mindig a teszt szerveren tartják, így a launcherrel még nem találkozhatunk éles körülmények között.

A teljes changelogot megtalálod a következő bejegyzésben:

Az event

Végre visszatér a jó öreg War Mode, ezúttal sniperes köntösben. A fejlesztők hallgattak a felhasználók visszajelzéseire, talán az eddigi legjobb event lehet ez! Bővebb információkért kattints a következő bejegyzésre:

Sanhok

Ismét meghosszabbították a 4×4-es pálya utolsó tesztjének időtartamát, a jelenlegi információk alapján egészen hétfő 13:00-ig játszhatunk rajta!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva