League of Legends

Újdonság: Jönnek az animált Emote-ok a játékba!


Egy újabb érdekes funkcióval bővül a League of Legends. Értelme nem sok van, de legalább jól néz ki!

Nemrég vannak még csak a játékban Emote-ok (Hangulatjelek), s a Riot Games legújabb bejelentéséből azt lehet leszűrni, hogy a közösség összességében imádja őket.

Egyébként mindez nem csoda, hiszen tényleg megdobják a játék hangulatát. Karaktert ad a játékosoknak, valamint egy kis lehetőséget arra, hogy kommunikáljunk az ösvényellenfelünkkel anélkül, hogy az All Chatet darálnánk folyamatosan. Mivel úgy tűnik, hogy az Emote rendszer hatalmas siker, a háttérben a Riot Games új funkciókon dolgozott, hogy tovább fejlesszék az Emote rendszert!

 

Ez a teljesen új funkció, az animált Emote-ok megjelenése. Az újítás olyannyira jár még gyerekcipőben, hogy egyedül az M’Pingu hangulatjelet láthattuk működés közben, ám ez is bőven elég ahhoz, hogy leszűrjük, tényleg dobni fog az Emote rendszer hangulatán ez az “apró” fejlesztés.

Forrás: Riot Games

Sőt, a fejlesztők összehozták azt is, hogy ne csak azok tudjanak kommunikálni egymással csapaton belül hangulatjelekkel, akik egy képernyőn vannak. A fenti kép bal oldalán látszik, hogy Kayn és Kai’Sa hangulatjelet használtak, s ez megjelent Ziggs képernyőjén is kicsiben oldalt. Hamarosan a térkép bármely pontjáról üzenhetünk a csapattársainknak, ezzel további időt spórolva magunknak az ösvényfázishoz. Egyre kevésbé kell majd használni a játékon belüli chatet.

Külön Emote-buborékok is érkeznek majd a nagyobb jelenetekhez, hamarosan nem csak a kezdéshez és a győzelemhez állíthatunk majd előre automatikus hangulatjelet, hanem az Ace-hez és a First Bloodhoz is!

Forrás: Riot Games

Persze azok, akik nem kedvelik az Emote-okat, könnyűszerrel kikapcsolhatják őket a beállítások alatt. A Riot Games nem roncsolni szeretné a játékmenetet, hanem fejleszteni, így nem erőlteti rá a játékosokra az újdonságot. Ám azoknak, akik tényleg kedvelik mindezt folyamatosan jobbá és kényelmesebbé kívánják tenni az Emote rendszert, a jövőben nem csak a meglévő hangulatjeleink fognak megjelenni az Emote/Hangulatjelek menüpontban, hanem az összes elérhető, s akár egyenesen a menüponton belülről megvásárolhatjuk majd a nekünk leginkább tetszőt!

Végül pedig hamarosan érkezik a játékon belüli boltba egy Mystery Emote Token, ami pontosan ugyan úgy fog működni, mint a többi zsákbamacska, egy véletlenszerű, még nem birtokolt Emote-ot fog dobni azoknak, akik megvásárolják. S éppúgy, mint a kinézetek esetében, korábbi esemény exkluzív hangulatjelek is eshetnek majd belőle, így tényleg lesz értéke a tárgynak!

Nektek hogy tetszik az újítás?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva