Counter Strike

Bemutatkozott az új G2, de SmithZz és Ex6TenZ még harmatgyengék az elit szinthez


Egyetlen Bo1-ből még nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, de ennél azért többre számítottunk. Majd ma kiderül, mire képesek!

Az ECS döntő hiába kiemelt versenye az évnek a maga 175 millió forintos összdíjazásával, a G2 láthatóan nem tudott felkészülni a tornára.

Ennek oka leginkább az, hogy csak pár napja vált biztossá a lineup, szinte alig gyakoroltak együtt a srácok.

Az ECS döntőn ráadásul nehéz csoportba is kerültek, hiszen melléjük osztották be a világranglista 2. FaZe-t és a StarSeries múlt heti döntősét, az NRG-t. A csoportból csak 2 együttes juthat tovább, így 10 nap gyakorlással is meg kell verni valakit a rájátszás eléréséhez.

Az első meccsüket már le is játszották shox-ék, csalódást keltő eredménnyel.

14:1-es félidő után 16:4-re kaptak ki az NRG-től, a játékosok statisztikáit csak erős idegzetűeknek ajánljuk. SmithZz és Ex6TenZ visszatérése kapcsán sokakban felmerült, ha korábban sem voltak túl nagy fraggerek, miért változna ez meg mostanra?

Hát nem is nagyon változott, SmithZz 20 kör alatt 5, Ex6TenZ pedig 6 fragig jutott. A csapatból egyedül kennyS hozta azt, amit egy ilyen meccsen kellett volna.

Kemény napja lesz szombaton a G2-nek, hiszen 13:15-től kiesési rangadót vívnak a Luminosity ellen Bo3-ban, és ha megnyerik, 19:15-től jön még egy Bo3, az már a FaZe ellen! A meccseket itt követhetitek:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva