Hearthstone

Óriási hibával bukta a Top 16-ot Sintolol a HCT Seoul versenyenÍme a példa, hogy milyen sokba kerülhet egy felesleges lapkijátszás.

Jelenleg is zajlik Szöulban az idei Hearthstone Championship Tour évad aktuális versenye, a HCT Seoul, ahol a justsaiyan és Sintolol által vívott második körös, továbbjutásról döntő csoportmeccs elképesztő végjátékkal zárult.

A német versenyző Shudderwock Shamannal játszott, a győzelmet biztosító Legendary azonban még mindig a paklijában volt – elméletben tehát jól jött volna a laphúzás, az Acolyte of Pain kirakása azonban végzetes hibának bizonyult. A Taunt Druiddal játszó justsaiyan ráment az utolsó esélyre, hiszen az elhúzódó meccsen szinte biztosan kikapott volna: elkezdett lapokat húzatni Sintolollal, abban bízva, hogy sikerül elégetni a Shudderwockot. Ez végül össze is jött neki – Sintolol hatalmas hibával bukta a Top 16-ot, hiszen 2:2-es állásnál történt a fenti eset. Kellett persze justsaiyan tökéletes helyzetfelismerése is.

A verseny jelenleg is zajlik, most tartanak az elődöntőknél. Ha szeretnétek követni az eseményeket, akkor röppenjetek át az alábbi Twitch-csatornára.

Nézd meg PlayHearthstone élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva