PUBG

A PUBG Corp. közbeszólt: 4 kör után lehaltak a szerverek, el kellett napolni az egymilliós magyar verseny döntőjét!


Esport ready?

A heti döntők/selejtezők

A havi nagydöntő előtt három hétvégén keresztül küzdhettek meg a csapatok az értékes pontokért. Mindent alkalommal újra kellett jelentkezni a csapatoknak, így olyan páros is volt aki mindhárom alkalommal a heti döntőbe találhatta magát.

Összefoglalóinkat megtalálod a következő linkeken:

Az selejtezők összesített eredménytáblázata:

A szervergondok

Az első 2-3 meccs viszonylag simán zajlott, majd ezután kezdődtek a gondok. Olyan hibaüzenetekkel találkoztak a felhasználók, melyeket nagyon ritkán láthattunk eddig a játékban. Sajnos ekkor lehetett már sejteni, hogy nehéz dolguk lesz így a szervezőknek, pedig ők mindent megtettek a technikai gondok kiküszöbölésére.

19:50-kor kirakott egy tweetet a PUBG hivatalos oldala, ahol a hibára hívják fel a figyelmet, majd pár percre rá már kijavítottnak könyvelték el egy újabb üzenetben. Az igazság ettől távol állt, néha a custom szerverrel voltak gondok, néha a játékosokat dobálta ki a lobbyból.

A szervezők a következő döntést hozták meg az ötödik meccs elindítása előtt:

Sajnálatos módon PUBG oldali technikai problémák miatt sem a játékosok sem pedig a szervezők nem tudnak csatlakozni a szerverekhez. Emiatt el kell halasztanunk az e havi döntő utolsó három mérkőzését. Felvettük a kapcsolatot a játékfejlesztővel, mihamarabb érkezünk bővebb információval, és a döntő maradék meccseinek időpontjával!

A lezajlott meccsek

Négy meccs sikeresen lezajlott, nézzük is meg a végjátékokat és az eddigi tabellát.

Első meccs

Elképesztő végjáték FoDatól, nem akármilyen 2v1-et hozott le. A végletekig kihasználta a játék adta lehetőségeket, volt hogy szinte HP nélkül talált magának fedezéket egy fa mögött. Így kell megnyerni egy meccset, well played Team Konti(Konti_,FoDaObs) !

Második meccs

A második meccsen egy 1v1v1 szituáció után zsiroskenyer1 és FoDa harcolt a csirkéért. A duplázás ezúttal nem jött össze, higgadtan hozta le zsiroskenyer1. Így ezt a kört a TEAM LSL(zsiroskenyer1,Csarga) vihette haza.

Harmadik meccs

Két Erangel után egy jó kis Miramar következett. KODIAK nem hiába mondja mindig, hogy neki sokkal jobban fekszik a sivatagos map, egy izgalmas 2v2 után magabiztosan nyerték meg társával a versenyt. GG WP Team Kodiak(KODIAKcsgo,omgezjonesy)!

Negyedik meccs

A kör a lehető legkisebbre szűkült össze, a végletekig kihasználták a terep adta lehetőséget a játékosok. A párharcot végül némi lövésváltás után Konti nyerte, így máris felírhatunk egy duplázást a Team Konti(Konti_,FoDaObs) neve mellé.

A jelenlegi állás (TOP10)

Négy meccs alapján a jelenlegi élmezőny a következő

  1. Team Konti(Konti_,FoDaObs)
  2. The Problem Gods(Triasz,Prorix)
  3. Loot Goblins(Little-Omar,Headley)
  4. facetomace(bndii,Fearless05)
  5. ZNSR-Team(Zombie24,n0rbYyY)
  6. Trefort(K_u_n_o,drezykek)
  7. Team Kodiak(KODIAKcsgo,omgezjonesy)
  8. Friendly Fire(Mahonix,netPro)
  9. Balkan Reapers(RulezTheGod,gajd1e)
  10. TEAM LSL(zsiroskenyer1,Csarga)

Amint elérhető információk lesznek a döntő folytatásáról, természetes azonnal közölni fogjuk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva