Gaming

Akciófigyelő: Öldöklésre fel! – Ideiglenesen ingyenes a legújabb Quake


Az e heti ingyen játékot kár lenne kihagyni!

Ez a hét is jól indul, ugyanis a Quake legújabb részét, a Champions-t zsebelhetjük be ezúttal, ráadásul a Steamen. Ezúttal nem kell annyira félelmetesen sietnünk, ugyanis június 18-ig tart az akció.  Az ID nagyon keményen próbálkozik a népszerűbb eSport játékok mellé tenni a Quake-et, a játék még fejlesztés alatt van, de a fő irányvonal mindenki számára világos.

A Quake Champions egy rendkívül pörgős játék lett, a fejlesztésnek köszönhetően pedig folyton kapjuk az új tartalmakat. A pályák rendkívül színvonalasak, a fegyverek és a textúrák is nagyon jól néznek ki, de amennyi akcióban lesz részünk, biztos nem ezeket fogjuk figyelni a játék során.

A játékot itt találjátok

A könyvtáratokhoz kell adni, utána pedig bármikor letölthetitek és játszhattok vele, természetesen örökre megmarad ez is. Az ingyenes verzió limitációja, hogy egyetlen karakterrel próbálhatjuk ki csupán a játékot, Ha kellő mennyiségű pontot szerzünk, akkor viszont kipróbálhatjuk a többi karaktert is ideiglenesen.

Ha pedig itt járunk, van egy magyar tehetség is, aki a magyarokat képviseli a pro berkeken belül, korábban CS-zett, ám jó ideje a Quake mellett tette le a voksát Raisy. Jó döntés volt, ugyanis hihetetlen sikeres a játékban!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva