PUBG

Bekeményít a PUBG Corp.: Havas pálya, új tárgy és még sok más! – Minden infó az E3-as videóból!


Reméljük azért az optimalizálással sem állnak le.

Magyar idő szerint vasárnap este 22:00 órakor kezdődött a Microsoft konferenciája az E3 rendezvényen. Rengeteg új játék és tartalom bemutatása mellett kapott egy elég hangulatos 2 perces videót is a PlayerUnknown’s Battlegrounds. Elég rövidke videó, de annál több információt rejthet magában, nézzük is végig őket!

Havas pálya

A közösség már régóta szeretne hófedte tájakon harcolni az első helyért. Pár hónapja egy nagyon igényes koncepciót is bemutattunk már az oldalunkon. Most már nem kell többet ezen gondolkoznunk, 2018 decemberében érkezik a negyedik pálya!

A videót elnézve a lábnyomaink megmaradnak majd a hóban, így újabb taktikai elemként is számításba kell vennünk majd ezt a funkciót. Remélhetőleg hamarosan több információt is megkapunk a készülő térképről. Nagyon várós!

Érkezik a War Mode XBOX-ra!

A trailer alapján a konzolos változat is megkapja a PC-n nagy sikernek örvendő War Mode-ot is. Egy új tárgyat is használhatunk majd a harcok során, ez pedig a lentebb kifejtett pajzs lesz.

Ballisztikai / taktikai pajzs

Akik követik a PUBG adatbányászattal foglalkozó weboldalakat / twitter fiókokat azoknak nem igazán okozott meglepetést, hiszen lassan egy hónapja már megtalálható ez a tárgy a játék fájljaiban.  Legelőször majd a War Mode-ban találkozhatunk vele, és az elsődleges fegyverslotba rakhatjuk majd be.

Használatakor a következő fegyverekkel és eszközökkel tudunk majd harcolni: SMG-k, pisztolyok, melee fegyverek és gránátok.

Sanhok pontos megjelenési dátuma

Jó hírrel szolgálhatunk a kisebb PUBG pálya kedvelőinek. Úgy tűnik az XBOX-os és PC-s verzió egy évszakon belül fog kijönni. PC-re június 22-én várhatjuk, konzolra a nyár végén. Ez jó hír lehet a Microsoft konzolján játszó felhasználóknak, hiszen Miramart csak jelentős késéssel kapták meg.

A teljes élményért nézd meg az E3-as videót egyben is, nem bánod meg!

A coverkép csak illusztráció!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva