Counter Strike

DeadFox nagyot játszott a LAN-on, de a döntőben kikaptak az SK-tól


Hosszabbításos meccsen tudta csak megverni a brazil elitcsapat DeadFox-ékat, biztató a HellRaisers aktuális formája a Minor előtt.

A Moche XL Esports lisszaboni versenye volt az első alkalom, hogy az SK brazil ötöse színpadra lépett egy portugál LAN-on. A közönség imádta őket, szinte hazai pálya volt FalleN-éknek az aréna, az 50 000 dolláros tornán.

A verseny döntőjében a HellRaisers volt az ellenfelük, akik a vártnál sokkal nagyobb ellenállásra késztették a kétszeres Major-győztes SK tagjait. Az első mapon csak hosszabbításban, 19:17-re tudtak nyerni a brazilok. Pedig DeadFox mindent megtett, hogy meglegyen a HR-nek a győzelem:

A második map Overpass lett, ahol az SK lendületben maradt és 15:5-re is megléptek. FalleN és csapata pedig nem arról híres, hogy leadnának 10 meccspontot zsinórban, bár w0xic még egy ideig meccsben tartotta a HR-t. A vége 16:10 és ezzel 2:0 lett az SK-nak.

Életük első portugál LAN-ján tehát győzelemmel zárt a brazil csapat, amivel bezsebelték a 25 000 dolláros fődíjat is. A HR-nek sem kell persze szomorkodni, a második helyért is járt 15 000 dollár.

De ami sokkal fontosabb, a HellRaisers jó kis főpróbát tartott az egy hónap múlva esedékes CIS Minorra, ahol kijuthatnak a FACEIT Majorra. A csapat teljesítménye egységesnek mondható, bár w0xic mindig kiemelkedik, ANGE1 pedig egy picit most alul teljesített:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva