Counter Strike

Kikapott az IRÉNKE, a GameAgents nyerte a Szegedi Lenovo Legion kupát


Három pályán, de végül az esélyesebb csapat győzedelmeskedett. Izgalomból és szép jelenetekből viszont nem volt hiány:

A parádés nevek Lenovo kupájának is hívhatnánk az idei szériát. Budapesten a Team_EDITKE, avagy a Harcos Edit nevű csapat jutott tovább a novemberi nagydöntőre, Szegedre a Team_IRÉNKE érkezett. A siker azonban elmaradt a GameAgents ellenfeleként, a szétesőben lévő topcsapat behúzta a győzelmet. A GA az eddigi felállással játszott, bár kory még nagyon friss, koloRRR pedig már nem a csapat tagja hivatalosan.

Az IRÉNKE lineupja pedig az alábbi volt:

  • mach0
  • traktor
  • Numero
  • bzt
  • KaHu

Trainen indult a buli, amit traktorék választottak, ám a GA itt 16:12-re győzni tudott. A meccs legszebb jelenetét mégis az IRÉNKE szállította, egy parádés onetap lövés képében:

Utána Inferno-ra robogtunk, amit viszont az IRÉNKE tudott behúzni viszonylag könnyen, 16:8-ra. Szegény gabessonnak nem csak a vereség, de a hatodik kör is nagyon fájhatott. Miután bzt-vel minden tárat egymásra lőttek és senki nem találta el a másikat, még le is szúrták a GA irányítóját:

A harmadik pályán, Dust2-n azonban már nem hagyták magukat gabessonék, 16:11-re nyerték meg, ezzel 2:1-es végeredménnyel ők jutottak a novemberi nagydöntőbe, ahol 1 000 000 forint összdíjazás várja a csapatokat. A késelést viszont D2-n sem úszta meg gabi, neki ma ez jutott és kész:

Bár az IRÉNKE nem biztos, hogy túlságosan komolyan vette a mérkőzést, a nézők remek meccseket láthattak. Gratulálunk mindkét csapatnak, reméljük még sokszor látjuk ezeket a srácokat színpadon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva