PUBG

Már a havas pálya sem elég – Egyúttal az éjszakai módot is kérik a játékosok


Alig hogy bemutatták a havas pályát, a játékosok már tovább is gondolták az egész koncepciót.

Az E3 alkalmából idén nagyot villantott a PUBG Corp., hiszen rengeteg újdonságot mutattak be és úgy tűnik, hogy a régóta pletyka tárgyát képező havas pálya lesz a következő nagyobb újításuk.

A trailerre mindenki azonnal ráfeszült, de páran máris túlgondolták a dolgot, a korábban nagy sikert aratott, a rajongók által készített kép, amin az éjszakai mód volt látható simán jöhetne az új havas pályával együtt. Erre persze az EA is rátett egy lapáttal, ugyanis ők is most mutattak pár képet az új Battlefieldről, amelyeken egy éjszakai pálya is feltűnt, naná, hogy a PUBG-ben is játszanánk egy hasonlón.

A BF új pályája

Persze az  eleve kérdéses, hogy az Unreal Engine-ben mennyire megvalósítható az ötlet, na meg az egy másik téma, hogy ez mennyire futna jól a felhasználók gépein. Továbbá az is egy külön téma, hogy a PUBG Corp. programozói megfelelő minőségben tudnák-e hozni az újdonságot. De az biztos, hogy amint megjelenik az új Battlefield, az bizony jó pár játékost el fog szipkázni a PUBG táborából. Annak érdekében pedig elég vastagon kell tennie a PUBG Corp.-nak, hogy ez minél kevesebb játékost érintsen.

A havas pálya korábbi koncepciója

A másik tábor szerint viszont felesleges a sötét játékmód, úgyis mindenki egyből a gammával trükközne, ami ilyenkor óriási előnyt jelent, persze a kinézet rovására. Így pedig már nem is lenne akkora élvezet, ha mindenki feltolt gammával próbálna némi előnyhöz jutni.

Van egy másik variáció is

A játékban már jelenleg is elérhetőek a napszakok, a különböző időjárási viszonyok mellett (amelyek jelenleg pihentetve vannak) az új éjszakai mód pedig akár ide is beférhetne. Ezzel pedig a többi pálya is megkaphatná az új módot. A legjobb az lenne, ha valahogy sikerülne úgy megoldaniuk, hogy a gamma állítása nem okoz előnyt.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva