Counter Strike

Téglafal, ejtőernyő és emote-rendszer – ilyen lenne a CS:GO és a Fortnite szerelemgyerekeElérkezett az idő egy újabb paródiához, ezúttal a jelenlegi legnépszerűbb battle royale játék van terítéken.

A szerzőre emlékezhettek már, nagyon komoly, vagyis inkább beteg dolgokat talál ki! A poén az, hogy meg is valósítja őket, és általában CS:GO témakörben teszi mindezt! Itt a példa egy előző agymenésére:

Tec-250, PAWP és Molot-Off? Megvannak az utlimate CS:GO fegyverek

A PUBG világát már összekapcsolta a Counter-Strike-éval, ezt a videót itt tudjátok megnézni. Most azonban újabb alkotás került terítékre a szokásos beteg stílusban.

Eljött az idő a Fortnite jellemvonásainak kiparodizálására, CS:GO köntösben.

Vicces módon mutatja be a két játék közti különbséget, persze inkább a CS rajongók szemszögéből nézi mindezt. Néha a PUBG részéről is “odaszúr” a Fortnite-nak, de így lesz még viccesebb ez az egész videó. Akár a landolásban való különbségekről, akár a fizikáról, vagy az építkezésről legyen szó, mindig megtalálja a megfelelő módot, hogyan paprikázza fel a Fortnite rajongóit. Persze, nem szabad komolyan venni, elég egy jót derülni rajta. Ha tetszik a stílusa, nézz körül a csatornáján, ilyen videókat más ember még tudatmódosítókkal sem csinál.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva