Fifa

Kimaradók válogatottja: a legerősebb kezdő 11 azokból, akik nem lesznek ott a vb-n


Top játékosok, akiket nem vitt ki a szövetségi kapitányuk a világbajnokságra.

Most már tényleg azt mondhatjuk, hogy nyakunkon az oroszországi foci-vb, hiszen csütörtök este kezdetét veszi a 2018-as labdarúgó világbajnokság. A résztvevőkről emiatt bőven lesz még alkalmunk beszélni, ám mielőtt erre sor kerülne, fussunk még egy kört azokkal, akik végül nem lesznek ott a tornán.

A FIFA 18 World Cup módja jóval több játékost tartalmaz az egyes nemzetekből, mint amennyien végül utaznak a vb-re (a valódi keretek “csak” 23 fősek). Ráadásul az EA Sports még a kerethirdetések előtt összeállította a csapatokat, ezért elég sok olyan focista elérhető a játékmódban, aki valójában nem is lesz ott a világbajnokságon.

Belőlük állítottunk most össze egy kezdő tizenegyet, méghozzá az alapján, hogy a kimaradók közül kiknek vannak a legerősebb számaik. Íme tehát a “kimaradók válogatottja” a legmagasabb összesített rating alapján.

Leno – Semedo, Koscielny, Luiz, Sandro – Pereira – Sané, Oscar, Payet – Morata, Icardi

Látható, hogy a csapat tele van sztárokkal – olyanokkal, akik vagy nem győzték meg a szövetségi kapitányukat, vagy sajnálatos módon sérülés miatt kénytelenek kihagyni a tornát, mint Koscielny vagy Payet. Nem volt könnyű feladat egyébként összeállítani a kezdőt, hiszen olyan nagy nevek vannak még a kimaradók között, mint Lacazette, Martial vagy éppen Herrera – bőséges a választék kimaradó 80+ játékosokból.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a fenti névsor elsősorban az overall rating figyelembevételével jött össze (ez végül 84 lett) – ha a chemistry-t is előtérbe helyezzük, akkor nem kizárt, hogy egy képességekben gyengébb, összességében azonban egy ennél is erősebb csapatot is össze lehet hozni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva