Counter Strike

A gamblinggel szórakozunk? – Ezért szívatta meg az OPSkins-t a Valve


Senki sem értette, hogy miért húzta ki az OPSkins a gyufát pont most a Valve-nál, idáig...

Sokan értetlenül állnak a történtek után, hiszen ez idáig a Valve békén hagyta az OPSkins botjait. Sőt, épp emiatt rebesgettek egy megállapodást is a két cég között, ami miatt mindenkinek megérte, hogy üzemeljen az OPSkins. Itt konkrétan arról volt szó, hogy az OPSkins az eladott skinek után részesedést fizet a Valve-nak, így mindenki jól jár.

Nemrég viszont a Valve ledobta az atomot és hadat üzent az OPSkins-nek. Több gyanús dolog is történt, például az összes gambling oldalon feltűnt az OPSkins által bemutatott módszer, amivel a trade lock kellemetlensége minimalizálható.

Ez több, mint gyanús…

A CS:GO legnagyobb trollja, Don Haci pedig azt állítja, hogy az OPSkins maga kilincselt a gambling oldalaknál és terjesztette el az általuk alkotott express trade-et. A levélben külön leírást mellékeltek a használatához, hogy mindenki gond nélkül tudja implementálni a saját oldalához.

Ha mindez igaz, akkor nem csodálkozunk, hogy a Valve megelégelte a dolgokat. A gambling oldalak ellen már jó ideje amúgy is nagy erőkkel küzdenek, aki pedig segíti őket a tevékenységükben, az ne számítson semmi jóra. Az OPSkins még mindig nem jelentette be, hogy lehúznák a rolót, de ha a továbbiakban sem tudnak megegyezni a Valve-al, akkor biztosan nem lesz hosszú életű a továbbiakban.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva