League of Legends

A Riot hang effektekkel tuningolja az Emote-okat!


Mostantól nemcsak vizuálisan idegelhetjük ki az ellenfeleinket.

A League of Legends Emote rendszere a 7.20-as frissítéssel érkezett, s azóta folyamatosan fejlődik. A fejlődés oka a közkedveltség, a közösség meglepően kedveli az egyébként nem túl extra funkciót. Az ok valószínűleg adott, ki ne szeretne felidegesíteni ellenfelét egy szoros 1v1 után, nemde?!

A 8.12-es frissítésciklustól az Emote-ok még tovább fejlődnek, mindegyik megkapja a saját hang effektjét! Például azok az Emote-ok, amelyek méhecskéket ábrázolnak, zümmögni fognak, s a hangok tónusa pedig a méhecskés hangulatjel “hangulatától” fog függeni, máshogy fog zümmögni a boldog méhecske, a szomorú, de még a dühös is.

Továbbá amiről nemrég számoltunk be, néhány Emote, mint a Hat’s Off megkapja a saját exkluzív animációját is a közeljövőben. Sőt, a játékosok képesek lesznek az egész térképen keresztül alkalmazni a hangulatjeleket, ugyanis a Riot Games implementál egy Emote buborékot a játékban, ami a képernyő bal szélén fogja mutogatni a játékosok által használt hangulatjeleket valós időben. Természetesen ez az effekt kikapcsolható lesz a beállításokban.

Az Emote-ok kedvelőinek a Riot fejlesztette a hangulatjelek gyűjteményének felületét. A frissítéstől kezdve ABC sorrendbe állíthatjuk a hangulatjeleinket, vagy akár szűrhetjük őket vásárlások alapján is. A kliens boltjába sem kell majd átnavigálnunk magunkat, ha vásárolni akarunk magunknak egy újat, az Emote Collectionb Tab menüpontból könnyedén kiválaszthatjuk azt, amire szükségünk van és egy kattintással megvásárolhatjuk magunknak. Mindezeken felül két Auto-Fire Emote buborék is érkezik majd a lehetőségek közé, a First Blood és az Ace, ezek minden első gyilkosság, vagy ász esetén automatikusan fel fognak ugrani, éppen úgy mint a Start, vagy a Victory Emote-ok.

A nagy Emote Update részét fogja képezni a Mystery Emote tokenek érkezése, amely teljes mértékben úgy fog működni, mint a skinek vagy wardok esetében, megnyitásukkal egy véletlenszrű hangulatjelet oldhatunk fel magunknak. Sőt, az Emote-ok csatlakoznak a Skin Sale Rotationbe is, ami azt jelenti, hogy a folyamatos kinézetleárazások mellett hangulatjelek is megkapják majd a maguk leárazását.

Az új rendszer szerdán érkezik, úgyhogy tekerd fel a hangerőt és égesd ki az ellenfeleid az új hangokkal!

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva