Hearthstone

Windfury Shaman és más finomságok: off-meta deckek a Blizzard ajánlásával


Ezekre a paklikra kapták fel a fejüket a készítők

Mostanra már megszoktuk, hogy a Blizzard bizonyos időközönként előrukkol egy-egy pakliajánlóval, melyben olyan deckeket mutatnak be nekünk, amik nem igazán jellemzőek a metára, egyes játékosok azonban mégis nagyon jó eredményeket értek el velük Legendben. Nemrég befutott a legújabb off-meta pakliajánló – lássuk, miket húzott elő a Blizzard a kalapból ezúttal!

Even Windfury Shaman (102 meccs, 58.8% winrate)

Első pillantásra egy hétköznapi Even Shamannak tűnik ez a deck, aztán elkezdjük észrevenni az olyan lapokat, mint a Cryostasis, a Windfury vagy a Ravasaur Runt, melyek teljességgel szokatlannak mondhatóak. A deck egyértelműen arra törekszik, hogy a windfury effektekből a lehető legtöbbet hozza ki – nincs is szebb annál, mint amikor egy korai Sea Giant segítségével 16-osával daráljuk az ellenfelet.

Even Windfury Shaman
AAECAaoICiAzvQGkA6sGoM4Cws4Cp+4CpvACzfQCCtMB/gXwB7HBApvLArTNApboAtLsApTvArDwAgA=

Elemental Mage (120 meccs, 54.2% winrate)

Aki a jelenleg is igen népszerű, Aluneth-re építő Tempo Mage helyett egy hasonló, de inkább egy lényesebb irányba indulna el, annak remek kiindulási alap az alábbi Elemental Mage, amely – nevéhez híven – az elemental szinergiákből igyekszik kihozni minél többet. Nagy előnye az Aluneth deckkel szemben, hogy az elhúzódó meccseket is jobban bírja, köszönhető Frost Lich Jainának – márpedig a mostani, kontrollos metában ez bőven benne van.

Elemental Mage
AAECAf0EAqsEm9MCDk1xuwKLA5UDlgXsBcHBAsLBApjEApbHAsjHAo/TAs7yAgA=

Kingsbane Rogue (51 meccs, 58.8% winrate)

Nemrég már olvashattatok nálunk egy ilyen deckről, akkor a Rogue-mester MrYagut remekelt vele. Ez a verzió egy picit más, mint az akkori: nincs benne a Fal’dorei Strider vonal, helyette inkább extra leszedések kerültek be (+2 Assassinate, +1 Sap), vagyis kicsit kontrollosabb az irány. Mivel gyakran eljutunk fatigue-ig a paklival, ez nem feltétlenül rossz döntés…

Kingsbane Rogue
AAECAaIHBMgDqAiA0wK77wINxAHZAssDzQO9BPYEmwWGCanNArHOAuXRAqbwAsn7AgA=

Aki tehát valami különlegesebbel próbálkozna, mint a megszokott, de eredményekre is vágyik ugyanakkor, az merítsen bátran a fenti paklikból, hiszen a statisztikák azt mutatják, hogy jó játékkal és némi szerencsével simán lehet velük haladni a ladderen.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva