Gaming

Ingyenes lett a LawBreakers! Két hónapotok maradt kiélvezniIdeje rárepülni a multiplayer shooterre.

Még egy éve sincs annak, hogy megjelent a LawBreakers, de máris búcsúzkodnunk kell. Hiába érkezett nagy reményekkel tavaly augusztusban a Boss Key Productions multiplayer FPS-e, a játékosok nem nagyon repültek rá – olyannyira, hogy pár hónappal később szó szerint pár tucatnyian játszották már csak. A fejlesztők többször is próbálták menteni a menthetőt ingyenes hétvégékkel, de hiába – végül olyannyira nem hittek benne, hogy már áprilisban piacra dobták free-to-play Battle Royale játékuk, a Radical Heights early access változatát. De ez is késői lépésnek bizonyult: nem sokkal később a Boss Key bejelentette, hogy lehúzzák a rolót.

Ez nyilván a LawBreakers végét is jelenti, ám öröm az ürömben, hogy nem azonnali hatállyal:

a játék a mai napon ingyenessé vált, és az is marad a szerverek lelövéséig.

A tervek szerint még két hónapig, szeptember 14-ig lehet játszani a LawBreakers-szel, utána azonban megszűnik minden támogatás. A PC verzió a Steamen érhető el – a PS4-es változat egyelőre az eredeti áron megy, nem tudni, hogy ez is ingyenessé fog-e válni.

Az ingyenesség nyilván örömteli, ugyanakkor sajnáljuk a fejlesztőket, amiért a stúdiónak be kell zárnia. A Boss Key az alábbi üzenettel búcsúzott a hivatalos oldalon:

“A Boss Key Productions bezárásáról szóló szerencsétlen hírek következtében sajnálattal kell bejelentenünk, hogy szeptember 14. után nem támogatjuk tovább a LawBreakers-t, mivel képtelenek leszünk működtetni a játékot.”

“A szerverek élesek maradnak eddig az időpontig, a játék pedig mostantól ingyenessé válik a Steamen minden játékos számára. Fontos, hogy a játékon belüli vásárlások ki lesznek kapcsolva és nem leszünk képesek eleget tenni semmiféle pénzvisszafizetési kérelemnek.”

“Értékeljük megértéseteket ezekben a nehéz időkben, és szeretnénk megköszönni mindenkinek a támogatást, valamint hogy részesei voltatok egy lelkes LawBreakers-közösségnek.”

A játék tehát szeptember 14-én végleg leköszön – használjátok ki a hátralévő két hónapot!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva