PUBG

Még nézni is kínos – A rajongók elkészítették a PUBG “valódi” trailerétAzt hitted, hogy a PC verzió bugos? Akkor ezt nézd meg…

Az E3-on bemutatott trailer jól sikerült, igazából túl jól, most épp ezért dühödött fel a közösség. Szerintük az előzetes rendkívül megtévesztőre sikeredett, emiatt pedig most elözönlötték a redditet a kellemetlenebbnél-kellemetlenebb kisfilmek, amelyek a játék valódi élményét próbálják visszaadni. Persze ezek a legtöbbször túlzóak. Mindenki tudja, hogy vannak problémák a PUBG-vel, de azért az is elég nagy ferdítés, hogy semmi nem működik a játékban megfelelően.

Az Xbox verzió sosem volt a legstabilabb, jelenleg a mobilos és a PC-s verzió is magasan lekörözi, az Xbox tulajok pedig jogosan elégedetlenkednek, hiszen jóval több buggal kell szembenézniük, mint bármely más platformon játszó gamernek. Aki nem követi az Xboxos PUBG fejlődését, az egészen biztosan meg fog lepődni T – Hugsss legújabb videóján, sajnos még nézni is szörnyű, hogy milyen hibák miatt halhatunk meg.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva