Fortnite

No skin No win, vagy mégsem? – Hátrányt jelentene a fullos skin?


Ha valakinek jó skinjei vannak, az egyenlő azzal, hogy tud is játszani? Nem igazán!

Egy elég érdekes dologra figyeltünk fel többen, ami egészen biztos megosztja majd a Fortnite közösséget. A téma pedig nem más, mint a skinek. Amikor az Epic útjára indította a Fortnite Battle Royale részét, a kezdetben még nem voltak skinek, ám amikor végre behozták, egyből mindenki lecsapott rájuk, egyrészt mert nem olyan vészes az áruk, másrészt pedig ha már ingyenes a játék, az a pár dollár nem fog földhöz vágni.

Mostanra pedig már szinte minden olyan játékos, aki belepakolt pár száz órát, saját skinnel rendelkezik. Már szinte teljesen megszokott, hogy nem a f2p karakterrel nyomulunk, ám ez egyet jelent azzal is, hogy ha meglátunk egy ingyenes játékost, akkor egyből feltételezzük, hogy ügyetlen. Ha pedig tegyük fel meglátunk egy Ravent, akkor már azért egyből az jut eszünkbe, hogy Ő már biztos tud valamit!

Pedig korántsem biztos, hogy így van! Attól, hogy valakinek nincs skinje, még tolhatja nagyon jól, erre remek példa TSM Hamlinz, a TSM játékosa ugyanis szándékosan játszik az alapskinnel. Nem hiába, hiszen emiatt rendszeresen alábecsülik és nem veszik az ellenfelek igazán komolyan a játék során. Persze Hamlinz erre még rá is játszik, de Ő egy remek példa arra, hogy skinek nélkül is lehet bőven alázni.

Attól pedig, hogy valakinek drága skinjei vannak, nem jelenti azt, hogy automatikusan jól is tolja. Sokan megtehetik, hogy még az első játék előtt kifullozzák a karakterüket, hogy kitűnjenek a többiek közül, ettől még ugyan nem lesznek automatikusan jó játékosok.

Sajnos sokaknak elég nehéz elvonatkoztatni, ezért ha meglátnak egy f2p játékost, akkor eleve lazábbra veszik a küzdelmet, ez pedig sokszor lehet a vesztük is. Érdemes teljesen elvonatkoztatni az ellenfelünk külsejétől és csak a csatára koncentrálni.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva