Counter Strike

Keret és háttér nélküli Major matrica – megjöttek az első ötletek


Bár a FACEIT Major csak 3 hónap múlva indul, a matricákról szóló találgatások már megkezdődtek. A legnagyobb sikert ez a minimalista koncepció aratta.

Ha megnézzük az utóbbi három Major matricakészletét, egy jól látható közös elemet fedezhetünk fel Atlanta, Krakkó és Boston vonásaiban:

Minden aláírás mögött ott figyel egy telített, színes háttér, mely a csapat színeit és logóját jeleníti meg. Ettől a matrica még egyedibb lesz, hiszen megmutatja azt is, melyik csapattal jutott ki az adott játékos a Majorra. A szurkolók viszont éppen ezzel a háttérrel mennének szembe a FACEIT Major alkalmával.

Mostanában a playerek túl gyakran váltanak csapatot ahhoz, hogy egy ilyen matrica hosszabb távon is aktuális maradjon. A Majorok után ráadásul még gyorsabbak a forgatások, a januári Major Top16 csapata közül már csak 4 ötös játszik ugyanabban a felállásban, mint akkor! És a gyakori csapatváltások miatt a rajongók elkezdtek inkább játékosokhoz kötődni.

Ha tehát Stewie átmegy a Cloud9-ból az SK-ba, akkor a szurkolók is átpártolnak.

Ezt a jelenséget támogatná a FACEIT Majorra kiagyalt új matricaötlet, ami lényegében szimplán csak az aláírást tartalmazná. Jelenjen meg persze valahogy a Major és a csapat logója is, de fókuszáljon jobban az aláírásra, vagyis a játékosra!

Lehet nem lenne olyan csicsás, mint az eddigi darabok, de a kevesebb néha több!

Ti mit szólnátok egy ilyen minimalista koncepcióhoz?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva