Fortnite

VIDEÓ – Nézd vissza az első hivatalos Fortnite verseny magyar közvetítését!


Éld át újra a Fortnite Pro-Am mindhárom körét Westen és KriszhAdvice kommentálása mellett, egyenesen a napsütéses Los Angeles-ből.

3 kör, 3 millió dolláros nyereményalap és 100 híres versenyző a gépek mögött. Erről szólt a Los Angeles-ben tartott Fortnite Celebrity Pro-Am, ahol az ismert játékosok színészekkel, zenészekkel, és sportolókkal párosítva indultak csatába. A jótékonysági verseny célja, maga a játék népszerűsítése mellett a Fortnite esport vonalának hivatalos beindítása volt. Első ízben láthattunk ugyanis spectator elemeket a játékból, és bár nem tökéletes még, biztató amit eddig láttunk.

A magyar közvetítést a gamer.hu stúdiójából Westen és KriszhAdvice hozta el a nézők képernyőjére:

A három körös verseny első nekifutásra egy laza, tét nélküli egyéni meccsel kezdődött, ahol Ninja és Gotaga már 6 perc után megtalálták egymást:

A második kör már a duókkal ment, de ez is még csak a gyakorlásról szólt az éles akció előtt. Izgalomból persze itt sem volt hiány:

Utána már csak a lényeg volt hátra, a mindent eldöntő utolsó körben a párosok a 3 millió dolláros díjazásért csaptak össze. A hatalmas tét hatalmas csatát szült, de a végén csak egy páros örülhetett.

Reméljük tetszett a magyar közvetítés, hiszen a jövőben sok hasonló izgalmas pillanat vár még ránk a magyar nyelvű Fortnite közvetítéseken. Ha nem szeretnél lemaradni róluk, már most kövesd be a Gamer.hu Twitch csatornáját!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva