Overwatch

Rövidesen itt a 3v3 ranked, ezekkel a kompozíciókkal vágjunk bele!

ujsagiro - 6 éve

4 összeállítás a siker érdekében.

Noha hivatalosan még nem erősítették meg, több, mint valószínű, hogy az Overwatch következő kompetitív játékmódja a 3v3 elimination lesz.

A legfőbb ranked mód persze továbbra is a Competitive Play, de láthattunk már Capture the Flag és Deathmatch rankedet is (ideiglenesen), úgyhogy nem lennénk meglepve, hogy ha a PTR-on talált információk alapján a következő átmeneti kompetitív mód a 3v3 elimination lenne.

Nem tudni, hogy mikorra várható, mi azt reméljük, hogy már a következő frissítéssel (logikus lenne, hisz olyan nagy volumenű változtatásokkal rendelkezik, mint a Symmetra vagy Horizon Lunar Colony rework), de egy biztos: abból nem származik gond, ha fejben már most összerakjuk az alapokat!

Nézzük is meg, hogy az egyik legnagyobb Overwatch oldal mely összeállításokat tartja a legerősebbnek!

4. Zenyatta, Roadhog, Widowmaker

forrás: dbltap

Néhány 3v3 pálya, mint például a Necropolis kiváló a sniperrel rendelekző hősöknek.

Képtalálat a következőre: „necropolis overwatch map”
forrás: Overwatch Wiki – Gamepedia

A nyitott tér és jó helyek kiváló lehetőséget adnak Widowmakernek az épületekből kisétáló ellenfelek fejbe lövésére.

Zenyatta Orb of Discord képessége segít az említett lövésznek abban, hogy még testlövés esetén is jó eséllyel öljenek egyet, míg Roadhog lehúzhatja róluk a rájuk rontó ellenfeleket – ráadásul Zenyatta Orf of Harmony-ja szinte folyamatosan lehet Widowmakeren, hisz a duci tanknak beépített gyógyulása van.

3. Ana, Reinhardt, Brigitte

Képtalálat a következőre: „brigitte overwatch”
forrás: cloudfront

Lehet, hogy normál játékban Ana nem meta túlzottan, de kisebb csetepatékban még mindig erős lehet.

Reinhardt Anával és Brigitte-tel is jó összhangban van, utóbbi hős kiválóan tud előkészíteni egy Reinhardt ultit a stunjának köszönhetően, Anáról pedig le tudja pucolni az ellenfeleket.

2. Sombra, Moira, D.Va

Képtalálat a következőre: „sombra overwatch”
forrás: overwatch-wallpapers

Noha Sombra az egyik leggyengébb Overwatch hős, 3v3 módban Anához hasonlóan ő is felértékelődik.

Az ellenfél tankjának, vagy a csapatától elszakadó Genji/Tracer féle karakterek a hackelése aranyat érhet (jelentősebb hatással van a játékra, ha 3 ember közül silence-elünk valakit, mint ha hatból).
Moira Biotic Orb képessége megkönnyíti az agresszív játékot a D.Va-Sombra kettős számára, mind gyógyításban, mind sebzésben lehet rá számítani.

1. Winston, Mercy, Pharah

Képtalálat a következőre: „mercy pharah”
forrás: ZiyoLing – DeviantArt

A Pharah-Mercy kettőst azt gondolom nem kell senkinek bemutatni, hogy mitől erősek, más játékmódokban is bőven találkozni velük. Elég frusztráló a duó ellen játszani, ráadásul mivel Winston nagyokat képes ugrani, ezért Mercy oda-vissza tud repülni két másik csapattársa között, így csökkentve a counterplay lehetőségét (vagyis, hogy kilőjük a gyógyítót).

Mivel újraválaszthatóak a hősök (ellentétben a Lockout változattal), ezért érdemes lesz majd begyakorolni 1-1 összeállítást.

A játékmód eddig az Ecopoint: Antarctica, Necropolis, Castillo és a Black Forest pályákon volt játszható, de bőven elképzelhető, hogy egy új pályával áll majd elő a Blizzard.

Ti mivel futnátok neki a 3v3-nak?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva