Fortnite

Új ingyenes battle royale hódít a Steamen – Veszélyben a PUBG és a Fortnite trónja?


Egy új battle royale játék, ami brutális módon növekszik.

A PUBG idáig egyeduralkodónak számított a Steamen, hiszen a H1z1-nél már a Yu-Gi-Oh!-val is többen játszanak, ám most feltűnt egy új üde színfolt a battle royale-ok tengerén. A Realm Royale ugyanis egy rég várt kompozíciót mutatott be. Úgy kell elképzelni, mint a Fortnite és a Dungeon Defenders szerelemgyermekét, egyébként a Paladins készítőinek a BR játéka, ami már a Paladins-nál is népszerűbb lett. Grafikára nagyon hasonlít a Fortnite-hoz, ez alatt is az Unreal Engine 4 van.

Itt nem lesz running simulator, ugyanis bármikor lóra pattanhatunk, ha úgy tartja kedvünk, de a Fortnite építőelemeit el kell felejteni, itt nem tudjuk pár másodperc alatt felhúzni az Egri várat. Ami még újdonság a korábbi battle royale-okhoz képest, hogy itt különböző kasztokból válogathatunk, épp ezért mindenki a saját játékstílusának megfelelően tud majd játszani. Az ingyenesség miatt pedig a haverokat is könnyen rá lehet venni 1-2 menetre.

A fun faktorról sem feledkeztek meg a készítők, itt a knockolt játékosok csirkévé változnak, erre nem lehet mást mondani, 10/10. A játék pont ott veszi poénra magát, ahol kell, sikerült a főbb alappilléreket rendkívül jól eltalálnia a készítőknek.

Mennyire népszerű?

Röviden: nagyon. Érthető, hiszen sokan az építés miatt nem kedvelik a Fortnite-ot, itt viszont nem kell ezzel bajlódniuk.

A héten ingyenessé avanzsált Quake Champions után a Realm Royale-ra kaptak rá a játékosok. Ez még nem minden, annyian játszanak vele mostanában, hogy a Steam top 10 legjátszottabb játéka közé is bekerült. Persze a PUBG-tól még messze jár, de ha hasonló ütemben fejlődik a játék, akkor simán van benne akkora potenciál, hogy akár a PUBG-t is megszorongathatja. Persze a két játék könnyen megfér egymás mellett, hiszen teljesen külön utakon járnak, viszont a Fortnite játékosbázisára már nagyobb veszélyt jelent a Realm Royale.

Persze az is nagyot dobott a népszerűségén, hogy Ninjának és Shroudnak is tetszett a játék. 

A játékot innen tudjátok letölteni

Ha pedig a játékkal kapcsolatos további infókra vagytok kíváncsi vagy játszótársat keresnétek, akkor látogassatok el a Realm Royale Hungary vagy RealmRoyale HUN Közösség facebook csoport valamelyikébe.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva